Rösta på Guld­stjärnan årets Service­­person 2020

Nu kan du rösta på en av tre finalister till Guld­stjärnan - årets Service­person. Vilken tycker du på ett särskilt förtjänst­fullt sätt visat hög service­grad och ett vänligt be­mötande?

Vem röstar du på? * (obligatorisk)
Vem röstar du på?


Din röst är viktig. Allmänhetens röster viktas med lika mycket mot en jury. Röstningen pågår mellan 16-25 september 2020.

Läs mer om finalisterna här!

Marie Gunnarsson, Amaryllis och Maries trädgård

Marie Gunnarsson, Amaryllis och Maries trädgård

Marie Gunnarsson professionell, tillmötes­gående och kunnig. Hon tar sig tid och en­gagerar sig i kundens fundering och delar med sig av sin kunskap på bästa tänkbara sätt. Många åker långväga för att få kvalité och hennes höga service.

Selfie på en kvinna med glasögon.

Maria Ekholm, Engla­maria i Offerdal

Maria Ekholm, Engla­maria i Offerdal

Maria har genom sin butik Englamaria skapat en attraktion för bygden och en knutpunkt för många människor, inte bara Offerdalsbor. Med kreativitet och lösnings­fokus gör hon allt för hjälpa sina kunder på bästa sätt. En enastående serviceperson med hjärta för bygden.

Bild på en blond kvinna med gul täckjacka som sitter på en stubbe i naturen.

Kundcenter Krokoms kommun

Kundcenter Krokoms kommun

När man ringer gänget i kundcenter möts man alltid professionellt och trevligt. Inga frågor är för små eller stora utan dom lotsar och trixar för att man ska hamna rätt. Jag som medborgare får alltid ett glatt bemötande och härlig service.

Fyra personer, en man och tre kvinnor från kundcenter i Krokom.

Stefan, Gunsan, Joanna och Sussanne. Saknas på bilden gör Ewa.

Hjälpte informationen på sidan dig?