Rösta på Guldstjärnan årets Service­företag 2022

Bland alla nominerade har en jury har utsett tre finalister. Röstningspoängen läggs ihop med juryns poäng och därefter koras vinnaren. Röstningen pågår till och med 23 september.

Läs mer om finalisterna här!

Handelsbanken

Handelsbanken

Oavsett om du är företag eller privatperson så lotsar personalen på Handelsbanken i Krokom dig med ett personligt engagemang. Här ger de ett proffsigt kundbemötande, de har stor kunskap, lokalkännedom och ett personligt engagemang som utmärker sig genom att de vill ge oss kunder den allra bästa servicen och hjälpen.

Trots att många banker har gjort stora nedskärningar av kontor på landsbygd så finns tack och lov Handelsbankens lokalkontor med sin fantastiska personal kvar i Krokom.

Fyra kvinnor och en man som jobbar i bank.

Skavbränna gård

Skavbränna gård

Skavbränna gård är ett av våra viktiga företag som möjliggör att vi kan köpa ”härproducerade” varor. Tomas och Peter tar omsorgsfullt hand om sina djur och driver sin gård med stor kärlek och gedigen kunskap. De levererar råmjölk till lokala matförädlare och de är alltid lika genuint trevliga och tillmötesgående när man vill köpa en köttlåda.

När man handlar av Skavbränna gård vet man att man får ypperlig service och högsta klass på sina varor.

Två män framför en ladugård.

Mattssons traktor

Mattssons traktor

Mattsons traktor har sedan 1968 servat både privatpersoner och företag med sina tjänster och produkter på olika sätt – alltid med förstklassig service och ett glatt leende. För dem är allt möjligt vare sig det handlar om markarbeten, avlopp, trädfällning eller grävning – ja, säg vad de inte gör!

Mattsons traktor är riktiga stjärnor med sin kunnighet, sitt vänliga bemötande och sitt fokus på kundens bästa.

En kvinna och en man i varselkläder framför en skylt med texten Mattssons traktor.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny