Rösta på Guldstjärnan årets Service­företag 2021

Bland alla nominerade har en jury har utsett tre finalister. Röstningspoängen läggs ihop med juryns poäng och därefter koras vinnaren. Röstning pågick mellan den13 och 23 september 2021. Möjligheten att rösta är avslutad.

Läs mer om finalisterna här!

ICA Nälden

ICA Nälden

ICA Nälden är hjärtat och navet i byn, här står kundens bästa i fokus. En fantastisk personal som sprider sån glädje, ger sån service med en anda som säger att - hos oss är allting möjligt! Ett företag som ger framtidstro och satsar på sin bygd, nu även med nyöppnad restaurang.

ICA Nälden är den kreativa butiken som ger guldkant och livskvalitet till hela bygden.

Gruppbild på personal ICA Nälden

Pizzeria Evelin Föllinge

Pizzeria Evelin Föllinge

Att ha en pizzeria i bygden är en lyx, speciellt den här pizzerian!
Mehmet och Nesli är två otroligt fina personer som är genuint serviceminded. Här möts man alltid av ett glatt leende och det finns alltid tid för en pratstund. Dom ser till att bofasta och besökare kan sätta guldkant på tillvaron.

Med sin goda vällagade mat och hjärtliga atmosfär är Pizzeria Evelin en självklar mötesplats i byn.

Mehmet och Nesli på pizzeria Evelin i Föllinge

Taxi Glesbygd

Taxi Glesbygd

Med lokal förankring ger dom säker service och ett personligt bemötande. Taxi Glesbygd är nio taxiföretag runt om i Krokoms vidsträckta kommun som ger medborgare service, vart du än valt att bosätta dig. Oavsett om det är transport till skola, affären eller sjukhuset så kör dom dig med trygg hand dit du ska, och vet ofta passagerarnas namn, gammal som ung.

Taxi glesbygd är viktiga ”landsbygdsmotorer”, som levererar service och livskvalité på fyra hjul.

Personalen taxi glesbygd framför några av bilarna
Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny