Rösta på Guld­stjärnan årets Service­företag 2019

Nu kan du rösta på en av tre finalister till Guld­stjärnan - årets Service­företag. Vilket företag tycker du på ett särskilt förtjänst­fullt sätt visat hög service­grad och ett vänligt be­mötande?

Vem röstar du på?
Vem röstar du på?Dina uppgifter
Dina uppgifterDin röst är viktig. Allmänhetens röster viktas med lika mycket mot en jury och sista dagen att rösta är 27 september 2019.

Läs mer om finalisterna här!

Laxsjö Transport

Laxsjö Transport

Ett företag som under trettio år gett ett fantastiskt kundbemötande. De är positiva och utför sitt jobb med stor pliktskänsla och noggranhet. Pålitliga leveranser i vår vidsträckta kommun. De gör det lilla extra, tänker lite längre vilket gör livet lättare för oss i glesbygd.

Ingenting är omöjligt och alltid med leende.

Bild på två lastbilar och mellan dessa står en man och en kvinna.

Åkersjöns Camping

Åkersjöns Camping

Yvonne och Peter vågar satsa på framtiden och en utveckling av bygden. De driver idag både campingen och hotellet och satsar helhjärtat på nya evenemang och aktiviteter. De är driftiga och mycket serviceinriktade. Ett otroligt viktigt företag som med gott värdskap lockar turister och besökare till denna del av kommunen.

Ägarna till Åkersjöns fjällhotell, Petrus och Yvonne Mutsars, står framför hotellets ingång.

LG Bussresor

LG Bussresor

Ett fantastiskt resebolag i glesbygd! Med sina paketresor till besöksmål i både när och fjärran gör LG Buss världen större. Med utgångspunkten i Offerdal plockar de upp resenärer runt om i kommunen och resten av länet och rullar sen iväg mot nya upplevelser och äventyr. Allt paketerat med mat och boende och en service på så hög nivå att folk återkommer gång på gång.

Bild på en man och en kvinna som står framför en buss med skylten LG Buss
Hjälpte informationen på sidan dig?