Böcker på andra språk

Laptop and foreign language (done in 3d)

Du vet väl om att du kan låna böcker på många olika språk på biblioteket!

Biblioteken har böcker på många språk. Det finns romaner, lyrik och faktaböcker, både för barn och vuxna. Vänd dig till ditt närmaste bibliotek för mer information.

Vi på biblioteket hjälper dig gärna att hitta det du söker och vi lånar och skickar gärna de böcker du vill ha från vilket bibliotek som helst i länet.

Du kan också själv söka i vår bibliotekskataloglänk till annan webbplats för att se om vi har de böcker du vill läsa. Väljer du utökad katalogsökning kan du ställa in vilket språk du vill söka böcker på.

Om vi inte har de böcker du vill läsa kan vi låna från Internationella biblioteket länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsteri Stockholm. Där finns litteratur på mer än 100 olika språk.

Om du vill lära dig ett helt nytt språk kan du också låna en språkkurslänk till annan webbplats på biblioteket eller språkkurs som e-ljudboklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Utländska tidningar hittar du både på vissa av biblioteken eller i applikationen (appen) Press Readerlänk till annan webbplats. Fråga personalen.

Hjälpte informationen på sidan dig?

Meny