Krokoms Kostpool

Två glada bagare

Att vara timvikarie hos oss innebär att du ersätter ordinarie personal vid semester, sjukdom och andra typer av frånvaro.

Ett intressant och omväxlande arbete där variationen är stor från att jobba ensam i mindre mottagningskök till att jobba med flera andra i större produktionskök. Gästerna är i alla åldrar från våra yngsta på drygt 1 år till våra äldsta på dryga 100 år.

Vi kommer att se till att du får en bra intro­duktion där du under första veckan får följa med en av våra duktiga ordinarie kockvikarier. Där åker ni runt på många olika enheter för att du ska bekanta dig med våra medarbetare, hitta till respektive enhet samt lära dig hur du går till väga för att lösa uppgiften.

Den person du följer med får du senare använda som mentor om du har frågor och funderingar. Jag som enhetschef kommer också att finnas till för att du ska lyckas i ditt uppdrag.

Körkort och tillgång till bil är ett plus. Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav då vi hanterar mycket specialkost.


Fyll i din intresseanmälan så hoppas jag och att vi snart kan träffas!

Moniqa Håkansson, bemanningsplanerare 0640 162 99

kostpoolen@krokom.se

Intresseanmälan Kostpoolen

Personuppgifter
Personuppgifter
Har du körkort? * (obligatorisk)
Har du körkort?Ange examensårHjälpte informationen på sidan dig?

Meny