Translate site

Startsida Krokoms kommun

Ulla Schill - ny chef för samhälls-byggnadsförvaltningen

Nu är det klart vem som tar över som chef för samhällsbyggnadsförvaltningen i Krokoms kommun. Det blir Ulla Schill, tidigare Region Jämtland Härjedalen, och hon tillträder den 22 augusti.

– Jag har sökt en ny utmaning och när den här tjänsten dök upp kände jag att det är precis ett sådant jobb jag är ute efter. Jag ser verkligen fram mot att börja jobba på Krokoms kommun, är ödmjuk inför uppdraget och givetvis medveten om att det blir mycket nytt att lära, säger Ulla Schill.

Ulla Schill är 51 år gammal och kommer ursprungligen från Västerås men bor sedan 1985 i Jämtland. Hon har två vuxna barn och bor i Aspås med sin man Leopold. Sin lediga tid tillbringar hon helst utomhus, gärna med skidåkning och golf – beroende på säsong.

Ulla, som är utbildad sjuksköterska, har under de senaste tjugo åren arbetat som chef och ledare, dels som vd på Föllingekliniken och de senaste sju åren som verksamhetschef för område ortopedi inom Region Jämtland Härjedalen. Ulla beskriver sig själv som en trygg, tydlig och lyhörd ledare med ett glatt humör som en styrka. Hennes ledarskap kännetecknas av att vara relations- och målinriktat.

– Jag brukar säga att ordet tålamod är väldigt bra när vi pratar om ledarskap, förutom just tålamod så lyfter det även fram vikten av att vara tålig och modig som chef och ledare.  Att jag nu tar mig an detta uppdrag visar att jag är modig, säger Ulla Schill med glimten i ögat.

Uppdaterad 2016-09-16 av Åsa Sjödin
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarFölj Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se
VAT: SE212000247801

Cookies på krokom.se