Translate site

Startsida Krokoms kommun

Krokom byter grafisk profil

Krokoms kommun har identifierat växtkraften som en styrka. Faktum är att Krokom är den enda Jämtlandskommunen som ökar sin befolkning just nu. Det har vi tagit fasta på i vår kommunikationsplattform som förstärks med en ny grafisk profil.

I dag har Krokoms kommunstyrelse fattat beslut om en ny grafisk profil för kommunen. Maria Söderberg, (C), kommunstyrelsens ordförande tycker att det är dags för nystart.

- Vi har haft vår nuvarande profil i lite drygt tio år och med tanke på att vi har valt att fokusera på växtkraften i kommunen så är det rätt tillfälle att byta nu, säger Maria Söderberg.

Det var i början av året som arbetet inleddes med att identifiera den kommunikativa kärnan i Krokoms kommun. Med stöd av bland annat medborgarundersökningen 2010, en enkät till alla medarbetare samt workshops med politiker och ledande tjänstemän har växtkraften identifierats som kommunens allra största tillgång.

- Den nya profilen illustrerar växtkraften på ett utomordentligt bra sätt och vi är jättenöjda. Det kommer förstås att ta lite tid att göra omställningen, men arbetet med att fasa ut den gamla profilen börjar nu, säger Ola Skyllbäck.

Den nya grafiska profilen baseras på huvudbudskapet "Vi gör plats för växtkraft" och består av logotyp och ett färgstarkt dekorelement.

- Vår nya profil är pigg och glad, den både spirar och sprudlar. Webbplatsen kommer att dröja lite eftersom vi passar på att göra en ordentlig översyn samtidigt. I början av februari räknar vi med att ha en ny och fräsch webb igång och vid den tidpunkten hoppas vi att omställningen till den nya profilen är helt genomförd, säger Åsa Sjödin, kommunikatör.

Uppdaterad 2011-12-21 av Åsa Sjödin
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarFölj Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se
VAT: SE212000247801

Cookies på krokom.se