Translate site

Startsida Krokoms kommun

Håll utkik efter vår nya tidning!

Snart kommer vårt nya informationsblad hem till dig. I samband med att vi har fräschat upp utseendet har vi också bytt namn till Vårt Krokom.

I Vårt Krokom kan du läsa om vad som står på agendan i våra förvaltningar. Du får bland annat läsa om läraren Daniel Olsson som bytte Östersund mot Krokom för att han gillar närheten mellan kollegor som den lilla kommunen kan erbjuda.

Vägarna att påverka är kortare och det går snabbare att göra förändringar, säger Daniel Olsson, lärare i årskurs 4-5 på Näldens skola.

Du får också läsa om Malin Andersson som är ny verksamhetschef inom Stöd och service. För henne är ingenting omöjligt! Vi berättar också om de spännande planerna för Älvområde Krokom som är en växande del av kommunen. Det var några smakprov på innehållet i vårt nya informationsblad till medborgarna.

Kommundirektör Jonas Törngren säger att det är viktigt att nå ut med information till medborgarna och att det är en omställning på gång just nu med förändringar i några av våra kanaler. Till sommaren kommer till exempel en ny och modern hemsida som även fungerar i mobilen och i mitten av nästa vecka kommer första numret av Vårt Krokom.

- Det blir allt mer digitala kanaler men information i pappersformat är fortfarande en kanal vi tror på. Vi kommer skicka ut vår kommuntidning till alla hushåll fyra gånger i år och vår målsättning är att berätta om allt spännande som är på gång i vår kommun, säger Jonas Törngren.

Vårt Krokom skickas ut med Mittmedias nya magasin till alla hushåll i Krokoms och Östersunds kommuner. Dessutom kommer Vårt Krokom att finnas att läsa via tidningsställ på olika serviceställen i övriga kommuner i länet.

Uppdaterad 2018-03-13 av Åsa Sjödin
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarFölj Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se

Cookies på krokom.se