Translate site

Startsida Krokoms kommun

Nu bygger vi vårt nya kundcenter

Sussanne Backman och hennes kollegor tar emot besökarna i ett provisoriskt kundcenter under ombyggnaden.

Just nu är det ovanligt rörigt i kommunhusets entré. Vi bygger om! I mitten av maj står vårt nya kundcenter färdigt med en betydligt mer välkomnande miljö.

Sedan biblioteket flyttade till Magneten har den gamla lokalen i kommunhuset stått tom i väntan på ombyggnad. Hit ska näringlivskontoret flytta och därmed friställs lokalytor i samhället för näringsverksamhet.

I samband med ombyggnaden av det gamla biblioteket renoveras även entrén i kommunhuset med målet att skapa en välkomnande miljö där vårt kundcenter kan ta emot besökare. Sedan en tid tillbaka pågår arbetet med att bygga upp ett kundcenter i Krokoms kommun som tar hand om kundernas ärenden i första ledet.

Kundcenter är ansiktet utåt

Syftet är att kunna ge snabba svar på enkla frågor och att vi ska effektivisera ärendehanteringen så långt som möjligt. Åke Wilhelmsson, utvecklingschef och ansvarig för kommunens kundcenter, ser fram emot de möjligheter som den nya entrén i kommunhuset kommer att erbjuda.

– Kundcenter har en mycket viktig roll i förhållande till alla som behöver komma i kontakt med kommunen. Vår målsättning är att alla som har kontakt med oss, ska känna att vi är tillgängliga, att alla får ett vänligt och respektfullt bemötande och att vi kan bidra till ge bra hjälp redan vid första kontakten med kommunen, säger Åke Wilhelmsson, utvecklingschef.

Under våren kommer ytterligare verksamheter att kopplas på till kundcenter som beräknas vara fullt utbyggt lagom till invigningen som kommer att vara efter semestrarna.


En provisorisk vägg är uppsatt i kommunhusets entré. Bakom väggen pågår ombyggnaden av det gamla biblioteket. Till sommaren är det klart, om allt går enligt planerna.

Uppdaterad 2017-03-09 av Åsa Sjödin
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarFölj Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (vardagar kl 08-17)  |  Fax 0640-161 05  |  E-post »