Translate site

Startsida Krokoms kommun

Dela med dig av dina tankar och idéer

Krokoms kommun behöver din hjälp för att forma framtidens kommun. Vi behöver hitta nya och mer effektiva lösningar för att kunna möta de utmaningar vi står inför. Här kan just du bidra!

Liksom de allra flesta av Sveriges kommuner står Krokom inför betydande utmaningar under kommande år. Om vi inte gör något står vi inför stora kostnadsökningar som kommer att bli svåra att möta. Men vi tänker inte stå utanför och titta på utan vi tänker göra allt vi kan för att hitta smarta lösningar som gör oss både bättre och mer effektiva.

En viktig del i det här arbetet är dialogen med alla som bor och verkar i Krokoms kommun. Maria Söderberg, kommunstyrelsens ordförande, berättar att det kommer att bli en stor satsning i höst i syfte att möjliggöra för medborgarna att dela med sig av tankar och idéer.

- Om vi ska komma igenom den här utmaningen på ett bra sätt behöver vi vara kreativa och hitta nya lösningar. Ju bättre beslutsunderlag vi har, desto bättre beslut kommer vi att fatta och därför bjuder vi nu in medborgarna till dialog, säger Maria Söderberg.

Höstens dialogmöten kommer att omfatta områdena förskola och skola, förenings- och fritidsliv samt näringsliv. Vi återkommer med mer information när alla detaljer kring medborgardialogen är fastställda.

Uppdaterad 2017-06-14 av Åsa Sjödin
Kommentarer
Lämna en kommentar
Lämna en kommentarFölj Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (vardagar kl 08-17)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | E-post »