Translate site

Startsida Krokoms kommun

Hjälp oss att klara utmaningen!

Nu gäller det att hitta nya och bättre vägar och i det arbetet behöver vi din hjälp! Prognoser visar nämligen att kostnaderna för vår verksamhet kommer överstiga intäkterna rejält år 2030 om vi fortsätter arbeta på samma sätt som idag.

Krokoms kommun har med hjälp av PwC tagit fram en långsiktig finansiell analys för att få information om den ekonomiska utvecklingen fram till år 2030. Analysen visar att vi behöver hitta nya och bättre lösningar för att kunna möta de behov som finns.

Nu bjuder vi in dig och alla som bor i Krokoms kommun till en dialog. Vi kommer börja mötet med att berätta lite mer om hur förutsättningarna ser ut för de kommande åren. Därefter vill vi att det ska bli en kreativ verkstad där vi tillsammans resonerar kring hur vi ska få morgondagens lösningar att bli så bra som möjligt.

Bidra digitalt

Har du inte tid att gå på mötet, men har idéer du vill bidra med? Ingen fara! Fyll i formuläret här nedanför och skicka in det så kommer dina förslag med. Du behöver inte ange namn och e-post, det är frivilligt. Vill du ha någon form av återkoppling på ditt bidrag är det förstås viktigt att vi har dina kontaktuppgifter.

Höstens medborgardialoger har två teman, förskola och skola och förenings- och fritidsliv. Först ut är förskola och skola, läs mer under rubriken Vad är en bra skola? i vänsterspalten. Där hittar du också tid och plats för de fyra mötena i höst. Vi återkommer med information om temat förenings- och fritidsliv.

Hur kommer informationen till användning?

Vi kommer informera på hemsidan efter varje möte genom en sammanfattning av vad som sades. Håll utkik!

Se dialogen inför medborgardialogerna mellan Sanna Palomaa, verksamhetschef för Krokoms kommuns grundskolor och fritidshem, och Ulrika Person, rektor för Änge och Kaxås skolor.
Uppdaterad 2017-09-07 av Åsa Sjödin

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

Följ Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se
VAT: SE212000247801

Cookies på krokom.se