Translate site

Startsida Krokoms kommun

Beslut och insyn

Här är länken till Krokoms kommuns officiella anslagstavla.

Där finns handlingar och kungörelser som kommunen är skyldig att anslå. Under anslagstiden har du möjlighet att överklaga ett beslut.

Insyn

Du som är invånare har rätt till insyn i kommunen. Det innebär att du på olika sätt kan ta del av kommunal information. Läs mer om hur du tar del av offentliga handlingar och vad du har för rätt till insyn under rubrikerna Ärende- och dokumentflödet och Offentlighetsprincipen i menyn till vänster.

Kommunfullmäktiges möten är öppna för allmänheten. Du är välkommen att komma och lyssna på debatterna och besluten. Här kan du se när Kommunfullmäktige sammanträder. Du kan också lyssna på den direktsända debatten på Radio Krokom 92,7 MHz.

Beslut

Kommuner fattar dagligen beslut som påverkar dig. Är du missnöjd med ett beslut som rör dig? Läs under Överklaga beslut i vänstermenyn för att få reda på hur du gör.

Påverka

Genom att du röstar i kommunalvalet så väljer du politikerna som styr över till exempel barnomsorg, bygglov och äldreomsorg. Mellan valen kan du påverka kommunen på flera andra sätt. Läs mer under Dialog och synpunkter om hur du gör.

Uppdaterad 2018-12-05 av Ulla Eriksson

Kontakta oss
Har du tekniska frågor eller vill kommentera informationen på sidan så kan du kontakta webbredaktionen. Klicka här!

Följ Krokoms kommun på Facebook
Följ Krokoms kommun på Instagram
Följ Krokoms kommun på YouTube

KROKOMS KOMMUN Offerdalsvägen 8, 835 80 Krokom
Tel. 0640-161 00 vxl (mån-tor kl 08-17, fre kl 08-16)  |  Fax 0640-161 05 
Organisationsnummer: 212000-2478 | krokoms.kommun@krokom.se
VAT: SE212000247801

Cookies på krokom.se