Projektledare mark- och exploatering

Ett jobb med plats för utveckling och gemenskap

Krokoms kommun befinner sig i en expansiv fas. Vi står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team.

Har du erfarenhet av byggprojektledning, entreprenadupphandling, LOU? Då kan du vara den vi söker för att komplettera vårt gäng.

Krokom - kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommun ligger mellan Östersund och Åre. I kommunen och dess närområde finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Närheten till Östersund möjliggör goda kommunikationer till övriga Sverige.

Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Kommunledningsförvaltningen försörjer tre nämnder; kommunstyrelsen, bygg- och miljönämnden och samhällsbyggnadsnämnden. Förvaltningen sysselsätter ca 135 medarbetare och är uppdelad i område stab, område bygg och miljö samt område samhällsbyggnad och tillväxt.

Vi är placerade i centrala Krokom, ungefär 20 minuter väster om Östersund, men givetvis har vi projekt i hela kommunen.

En dag som projektledare på fastighetsavdelningen

Som projektledare inom mark- och exploatering får du huvudansvaret för projektledning, projektering, upphandling (LOU) och genomförande av kommunens exploateringar. Du arbetar med alla sorters mark- och exploateringsfrågor.

Rollen som projektledare för mark- och exploatering innebär kontakter med fastighetsägare, exploatörer och andra aktörer inom samhällsbyggnad. Du koordinerar, skapar goda kontakter och har kontroll på projektet genom att samordna byggherrens, entreprenörernas och konsulternas uppgifter och insatser, så att exploateringsprojektet avlöper som planerat. Du ansvarar för att avtal och budget följs.

Som projektledare inom mark- och exploatering har du ett nära samarbete med fastighetschefen och de övriga funktionerna inom avdelningen. I en liten kommun är det nära till beslutsfattare och andra viktiga funktioner inom kommunen och du ges möjlighet att skapa bred erfarenhet inom området.

Din kompetens

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning med inriktning mot väg- och vatten eller annan utbildning som tillsammans med erfarenhet bedöms likvärdigt av arbetsgivaren.

Som projektledare förväntas du ta egna initiativ och driva projekt självständigt, ha lätt för samarbete och att skapa goda relationer. Du behöver också vara strukturerad, affärsmässig och kunna sätta gränser.

Körkort för bil är ett krav.

Övrig information

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2024-04-21

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Kontaktperson
Erika Bjurling, Verksamhetshandläggare
0640-16440
erika.bjurling@krokom.se

Välkommen med din ansökan!

Vill du flytta hit?

Vill du veta hur det är att bo hos oss? Läs berättelserna från våra 193 byar.

Det är det bästa som har hänt mig, det här var platsen jag hela tiden längtade till som liten, det är lugnt och skönt här.

Här nedan kan du läsa berättelser där flera har tagit steget och flyttat till någon av våra 193 byar. Välkommen till Krokoms kommun!

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Tre personer har picknick framför ett vattenfall

Medarbetarna har ordet

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny