Två kvinnor

Distriktssköterska


Ett jobb med plats för glädje och utveckling

Jag behöver dig till mitt team!

Hej, Emma heter jag och är enhetschef till ett gäng fantastiska sjuksköterskor och distriktssköterskor i Krokoms kommun. Nu behöver jag stärka upp vårt team med ytterligare en distriktsköterska under en period. Krokom Kommuns hälsa och sjukvård har en stabil organisation med egna distriktssköterskor och sjuksköterskor. Vi har fast hemsjukvårdsläkare och rond minst 1 gång i veckan.

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ja du läste rätt! Just nu kan jag erbjuda ett vikariat fram till årsskiftet 24/25, som ger dig en chans att prova ett roligt och utvecklande arbete i fantastiska miljöer. Chansen till fortsatt arbete under 2025 är stor.

Krokom, kommunen mitt i Jämtland

Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Din roll som distriktssköterska i kommunen

I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och kommuninvånare med funktionsvariationer.
Du kommer arbeta i vår resurspool, vilket innebär att du får vara en av våra kameleonter i vardagen. Ditt arbetspass utförs där du behövs. Du utgår från centrala Krokom och reser på arbetstid ut till något av våra tre distrikt som är Krokom, Offerdal och Föllinge. Det kan vara ett utmanade arbete då det kräver en del flexibilitet men det ger dig stor utveckling i din roll som distriktssköterska samt en otrolig geografisk kunskap om Krokoms kommun och du kommer inte bli besviken på vår fina natur.

Du har ett fast schema som rullar över 6 veckorsperioder och under den tiden förväntas arbete 1 helg. Arbetet är förlagt till dagtid och har just nu en veckoarbetstid på 38,15 för en heltid. Viss flexibilitet i arbetstidens förläggning finns.

Som distriktssköterska hos oss bedömer och utför du medicinska åtgärder och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA, men vi arbetar i flera digitala system.

I arbetsuppgifterna som resurs utför du de dagliga arbetsuppgifterna kopplat till det specifika området du är placerad på. Detta sker genom dina insatser direkt eller genom handledning, delegering och uppföljning. Vi arbetar utifrån ett teambaserat arbetssätt för att individen ska få trygg och god vård.

Du har möjlighet att påverka ditt arbete genom samverkan och ett nära samarbete med andra professioner, kollegor och chefer.

Din kompetens

För att lyckas i uppdraget är du utbildad distriktssköterska eller har liknande utbildning och du känner dig trygg i omvårdnadsprocessen. Du har en god förmåga att fatta självständiga beslut och göra etiska ställningstaganden.

Har du erfarenhet från hemsjukvård, palliativ vård eller äldreomsorg är det meriterande.
Du är flexibel, prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter.

För arbetet krävs att du har körkort för bil.

Övrig information

Vikariat fram till årsskiftet 24/25, med stor chans till förlängning under 2025

Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Intervjuer sker löpande och innebär att tillsättning kan ske innan annonstiden har gått ut.

Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare

Fackliga företrädare Vårdförbundet

Linda Näsman
0640-165 02
linda.nasman@krokom.se

Emma Bergström
0640-165 63
emma.bergstrom@krokom.se

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Åreskutan med snö i bakgrunden, gröna fält i förgrunden.

Medarbetarna har ordet

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny