Gammal tant ringer i telefon

Arbetsterapeut till Krokoms kommun

Ett jobb med plats för växtkraft

Nu öppnar sig en möjlighet att få bli en del av Krokoms härliga rehabgäng! Vi är totalt fem arbetsterapeuter och fem fysioterapeuter som trivs och har roligt tillsammans på jobbet. Rehab­teamet i Krokom arbetar fritt och självständigt i nära samarbete med kollegor och andra professioner med målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron. Nu söker vi en arbetsterapeut, väl­kommen med din ansökan!

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Krokom ger plats för växtkraft.” Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme. Krokoms kommun ingår i det samiska förvaltningsområdet, vilket innebär att vi arbetar för att stärka det samiska språket, synliggöra den samiska kulturen och ge samerna inflytande.

I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och funktionsnedsatta kommuninnevånare. Totalt är vi ca 40 medarbetare.

En dag som arbetsterapeut

En dag som arbets­terapeut

Här hos oss arbetar du utifrån ett distrikt tillsammans med fysiotera­peuten men har aldrig långt till en kollega. Tvilling/trilling team möjliggör ett nära samarbete med övriga kollegor och alla utgår från centrala Krokom.

Arbetsdagen styr du till stor del själv i samarbete med övriga team-kollegor. I Krokom har vi årsarbetstid vilket ger god flexibilitet i schemaläggningen och i arbetstiden ingår även en friskvårdstimme i veckan.

I din roll som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att skapa delaktighet i vardagen för de personer vi möter. Det innefattar arbetsterapeutisk bedömning och träning, anpassning av hemmiljön, hjälpmedelsförskrivning samt hand­ledning och stöd till omvårdnads­personal och anhöriga.

Dokumentation sker i journalsystemet Viva och Cosmic Link.

Din kompetens

Din kompetens

  • Du ska vara legitimerad arbets­terapeut, gärna med yrkes­erfarenhet
  • B-körkort är ett krav
  • Erfarenhet inom kommunal hälsa och sjukvård är meriterande.

Vi tror att du är öppen, prestigelös och samarbetsinriktad. Du har ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du har god förmåga att arbeta självständigt, flexibelt och att prioritera samt att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Några av dina blivande kollegor

Några av dina blivande kollegor

Micke

Mugshot på en man

Körsångare vilket innebär att han är otroligt duktig på andningsträning. Har en förmåga att kunna somna i stort sett var som helst på orimligt kort tid. Micke är teamets neuroninja.

Katarina

Mugshot på en kvinna

Katarina är teamets hjälpmedels­orakel - en allvetare inom sitt gebit. Bilrädd och har en kuslig förmåga att aldrig upptäcka vilt. Kollegor får gärna köra bilen vintertid. Världens snabbaste pekfingerskrivare då det gäller dokumentation.

Ewa

Mugshut på en kvinna

Ewa är en problemlösande hjälp­medels­installatör som gillar att ha kul på jobbet. Teamets spjuver. Ses oftast under multipla lager av skoter­overaller, överlevnadsdräkter och yllekläder då hon alltid att det är för kallt.

Övrig information

Övrig information

Tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid vardagar dagtid.

Sista ansökningsdag 2024-01-07

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Facklig representant
Katarina Agerberg
Leg. Arbetsterapeut
0640-168 12
katarina.agerberg@krokom.se

Vill du flytta hit?

Vill du veta hur det är att bo hos oss? Läs berättelserna från våra 193 byar.

Det är det bästa som har hänt mig, det här var platsen jag hela tiden längtade till som liten, det är lugnt och skönt här.

Här nedan kan du läsa berättelser där flera har tagit steget och flyttat till någon av våra 193 byar. Välkommen till Krokoms kommun!

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Gammal tant som ringer i telefon

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny