Vikarie i skola och fritidshem på Ås skola

Ett jobb med plats för växtkraft!

Vill du arbeta för att alla elever ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling samt lära för livet? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Ås skola behöver vi nu vikarier för resurspersoner, lärare, samt lärare i fritidshemmet. Sök till oss och gör skillnad på riktigt!

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år och är en av de mest barnrika kommunerna i Norrland. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och 18 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola samt kost och lokalvård. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.

På Ås skola finns det ca 500 elever. Vi har ca 160 barn inskrivna på fritidshemmet på våra 5 avdelningar. Vi arbetar i nära samarbete för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen.

Det här är Ås skola

Ås skola är en F-9 skola med tillhörande fritidshem Här går ca 500 elever som är fördelade i tre stadier; F-3, 4-6 och 7-9. Vi har ca 160 barn inskrivna på fritidshemmet på våra 5 avdelningar. Vi lärare arbetar i nära samarbete för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen. Vi månar om varandras och elevernas arbetsmiljö och arbetar målinriktat med trygghet och trivsel, kunskapsutveckling samt ledning och styrning.

Din kompetens

Du har empatisk förmåga att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.

Övrigt

Tjänsten är en anställning på timvikariat alternativt en visstidsanställning med tillträde omgående.

Sista ansökningsdatum 2023-10-08

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny