A woman in full speed on an office chair.

Vikarierande HR-konsult

Ett jobb med plats för växtkraft

Vill du vara med och göra Krokoms kommun till en ännu bättre arbetsgivare? Vi söker dig som har god erfarenhet inom personalområdet och som vill komplettera vår HR-avdelning på ett vikariat under 2023.

En dag på HR-avdelningen

Vår HR-avdelning består av 11 personer (HR-konsulter och lönehandläggare) med olika erfarenheter och kunskaper som tillsammans bidrar till en hög kompetens inom HR-området. Vårt uppdrag är att ge stöd till förvaltningsledningar och chefer, driva strategiska arbetsgivarfrågor samt ansvara för kommunens lönehantering.

Vikariatet som HR-konsult innebär till stor del att arbeta i ett verksamhetsnära konsultativt chefsstöd till våra förvaltningar, för att sträva mot det övergripande målet att bidra till Krokoms kommun som attraktiv arbetsgivare.

 

Din kompetens

Vi söker dig som har en god arbetslivserfarenhet inom personalområdet, gärna inom HR, som chef med personalansvar eller exempelvis facklig företrädare. Du behöver ha erfarenhet av att använda ett konsultativt förhållningssätt i ditt arbete. Det är meriterande om du har arbetat chefsstödjande.
Din utbildningsbakgrund innehåller en akademisk examen med inriktning mot HR eller annan kompetens som vi bedömer som likvärdig. Du är bekväm med digitala arbetssätt och verktyg.

Du har ett förtroendeskapande agerande och är lyhörd för organisationens utmaningar och behov. Du är även lösningsorienterad och självständig men med god förmåga till samarbete. Du är trygg i dig själv, kommunikativ och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Våra kärnvärden är välkomnande, modig, nära och pålitlig. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som speglar dessa.


Utvecklas med glädje

Hos oss blir du en viktig del av vårt team, där vi med tydligt eget ansvar även bidrar till helheten för kommunens bästa. Vi strävar efter att hela tiden utveckla våra kompetenser och är generösa med att dela med oss av våra kunskaper till varandra. Det finns en god gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra att lyckas.

 

Övrigt

Vikariat med tillträde snarast som sträcker sig fram till 2023-12-31.

Heltid är normen i Krokoms kommun, men deltid är en möjlighet.

Sista ansökningsdag: 2023-05-30

Vänta inte med att skicka in din ansökan, för rekryteringen kan komma att ske löpande.

 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

 

Krokom, kommunen mitt i Jämtland
Krokom är en kommun med dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län. Kommunen växer befolkningsmässigt för varje år, både vad gäller invånare och nyföretagande eftersom människor inte bara flyttar hit utan även stannar kvar. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Krokoms kommun ingår i samiskt förvaltningsområde, vilket innebär att arbeta för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

A woman in full speed on an office chair.

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny