Baker holding one of her creations

Kockbiträde till Solbacka äldreboende i Föllinge

Ett jobb med plats för engagemang och glädje

Tycker du att mat är något av det viktigaste och roligaste som finns? I så fall kan en plats i köket på Solbacka äldreboende i Föllinge vara något för dig. Välkommen med din ansökan!

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare. Här växer framtidstron och befolkningen ökar, tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.

En dag som

I köket på Solbacka äldreboende produceras det ca 35 dagsportioner samt ca 15 mat­portioner till de hemmaboende som har matdistribution. I köket kommer du att ingå i ett team med en arbetsledande kock, en biträdande kock samt två kockbiträden.

Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbets­uppgifter såsom att laga mat, tillredning av specialkoster och sallader, hantering av utskick av matportioner, uppackning av varor samt diskning och städning.

Din kompetens

Vi söker dig som har genomgått en 3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alt kockutbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du flexibel, självgående, nog­grann, positiv och har lätt för att samarbeta och ett lösningsfokuserat arbetssätt.

För att trivas på jobbet bör du ha ett brinnande intresse för mat och matlagning. Med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter du alltid matgästen i centrum.

Körkort är meriterande, liksom datorvana.

Krav på god svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.

Övrigt

Tillsvidareanställning 50% tjänst med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar och helger.

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Baker holding one of her creations

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny