Group of happy young boys and girls sitting together with notes

Resursperson till särskild undervisningsgrupp åk 7-9 Nyhedens skola

Ett jobb med plats för växtkraft och utveckling

Vi söker en resursperson.

Krokoms kommuns vision lyder ”Vi gör plats för växtkraft” och på Nyheden arbetar vi för att alla elever ska ges möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt att lära för livet. Vi strävar efter att arbeta efter kommunens värdeord att vara välkomnande, nära, modiga och pålitliga. Som resurs i Krokoms kommun och på Nyheden förutsätts du se detta som ledord i undervisningen och i ditt bemötande.

Nyhedens skola är en skola med ca 238 elever i årskurs 7-9. Vi är belägna strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.

Under flera år har skolans ledning och personal arbetet för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar och främst ges möjlighet till detta i gemenskap med sina klasskamrater.

En dag som resursperson

Huvuduppgiften i arbetet kommer att vara att organisera och genomföra undervisningen i en mindre grupp utifrån de kommunala och nationella målen.

I arbetsuppgifterna ingår att i nära samarbete med undervisade lärare och specialpedagog arbeta med några få elever med fokus på individens behov. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för en mindre grupp elever vilket innebär att delta i pedagogisk planering, uppföljning samverkan med vårdnadshavare och elevhälsan. Handledning genomförs varje vecka.

Din kompetens

För detta uppdrag söker vi dig som har en personlig grundtrygghet med fokus på bemötande. Du ska kunna samarbeta med undervisande lärare och ta egna initiativ. Du är prestigelös och fungerar bra i samarbete med andra pedagoger.

Har du någon form av beteendevetenskaplig utbildning är detta meriterande men inte ett krav.

Vi fäster stor vikt vid personlighet och engagemang.

Övrigt

Visstidsanställning från den13 februari 2023 till den 16 juni 2023.

Sista ansökningsdatum är 2023-02-06

Rekrytering sker löpande

Utdrag ur belastningsregistret ska finnas till hands.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0640 161 00

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Group of happy young boys and girls sitting together with notes

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny