Teacher with line up of children in class

Fritids­pedagog / lärare i fri­tidshem till Dvär­sätts skola

Ett jobb med plats för energi.

På Dvärsätts skola har vi ett stort hjärta med tydliga ramar för att vi tillsammans ska få alla elever att utvecklas så långt som möjligt.

En dag i fritidshemmet på Dvärsätts skola

Dvärsätt skola söker dig som är utbildad fritidslärare eller fritidspedagog.

Dvärsätt skola är en F–6 skola med ungefär 140 elever på grundskolan och kommunens grundsärskola. På vår skola arbetar vi tillsammans för att skapa en helhet kring elever och deras utbildning oavsett skolform eller ålder. Samverkan sker utifrån elevernas förmågor och möjligheter.

Dvärsätt är ett samhälle 15 minuter från Östersund som under de senaste åren har vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen. Här finns bland annat närhet till Storsjöns vatten, stora skogsområden, en fin golfbana och två småbåtshamnar.

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.

Arbetsuppgifter

Huvuduppgiften är att bedriva undervisning på fritidshemmet. Du kommer att ansvara för planering, genomförandet, dokumentation och uppföljningar av verksamheten i samverkan med ditt arbetslag. Det är meriterande om du är behörig i ett eller fler skolämnen, gärna något av de praktiskt estetiska ämnena. Du ingår i fritidshemmets arbetslag på Dvärsätt skola men samarbetet med personalen på övriga skolor är en självklarhet hos oss.

Vi har ett väl fungerande fritidshem som erbjuder både aktiviteter inomhus och utomhus varje dag. Vi har övertid satsat på verksamheten så eleverna har ett stort utbud av lekmaterial. Detta har skett i samarbete med Skol IF och skolan har ett stort fokus på hälsa och rörelse.

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare i fritidshem med giltig behörighet och legitimation. Du är väl förtrogen med fritids­hemmets och skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

 

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2023-04-17 eller överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 2023-02-06

Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny