Bild på en kvinnlig lärare som gestikulerar

Elev­assistent till Dvärsätt grund­sär­skola

Ett jobb med plats för glädje

Dvärsätt skola är en F–6 skola med ungefär 140 elever på grundskolan och kommunens grundsärskola. På vår skola arbetar vi tillsammans för att skapa en helhet kring elever och deras utbildning oavsett skolform eller ålder. Samverkan sker utifrån elevernas förmågor och möjligheter.

En dag på grundsärskolan

Dvärsätt skola är en F–6 skola med ungefär 140 elever på grundskolan och kommunens grundsärskola. På vår skola arbetar vi tillsammans för att skapa en helhet kring elever och deras utbildning oavsett skolform eller ålder. Samverkan sker utifrån elevernas förmågor och möjligheter.

Dvärsätt är ett samhälle 15 minuter från Östersund som under de senaste åren har vuxit tack vare många nybyggnationer på attraktiva lägen. Här finns bland annat närhet till Storsjöns vatten, stora skogsområden, en fin golfbana och två småbåtshamnar.

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre.

På Dvärsätt skola har vi ett stort hjärta med tydliga ramar för att vi tillsammans ska få alla elever att utvecklas så långt som möjligt.

Arbetsuppgifter

En elevassistents arbetsuppgift är främst att följa, stötta och utmana eleverna genom deras skoldag och fritidstid. Arbeta för att eleverna får den hjälp dem behöver för att lyckas, lära och utvecklas så långt som möjligt.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra elevassistenter samt ha ett nära samarbete med pedagoger och samarbeta med olika professioner inom bl.a. elevhälsan.

Det är en självklarhet hos oss med ett tätt samarbete med hela grundskolans personal, såväl lärare som fritidspersonal.

Tjänsten innebär att du är elevassistent både på skola och fritidstid, vilket gör att dina arbetstider är lagda utifrån fritids öppettider.

Flexibilitet är en given egenskap hos dig då en arbetsdags arbetsuppgifter inte alltid ser sig likt ut från en dag till en annan.

Vi har ett väl fungerande fritidshem på både grundskolan och grundsärskolan med gott samarbete sinsemellan. Skolan har ett stort fokus på hälsa och rörelse och ett nära samarbete med Skol IF. Vistelse utomhus på både skola och fritids är en självklarhet hos oss.

 

Din kompetens

Dvärsätt skola söker dig som är utbildad elevassistent, gärna med inriktning mot intellektuell funktionsnedsättning.

Vi söker dig som har erfarenhet och intresse av att arbeta med elever i särskilt behov av stöd. Det är meriterande om du arbetat med elever med IF-diagnos, elever inom NPF området, du har erfarenhet av TAKK, samt arbetat med personer med rörelsehinder.

Du bör vara bra på att arbeta enskilt och självständigt men med en stor samarbetsvilja och vi-tänk.

 

Övrig information

Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2023-04-17 eller överenskommelse.

Sista ansökningsdatum är 2023-02-06

Rekrytering kommer att ske löpande vilket betyder att tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum passerat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

 

Kontakt

Annika Widén, rektor

0640 167 21

annika.widen@krokom.se

 

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel, 0640 161 00

 

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas.

Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny