Fysioterapeut

Ett jobb med plats för utveckling

En fysioterapeut i vårt gäng flyttar till ny stad och vi söker därför dig som vill bo, arbeta och leva i Jämtland.

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Krokom ger plats för växtkraft.”

Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.

Vi arbetar både i ordinärt och särskilt boende i hela kommunen, ett fritt och självständigt arbete i nära samarbete med kollegor och andra professioner kring den enskilde. Vi arbetar tillsammans med Vård och omsorg och Stöd och service (LSS) utifrån ett teambaserat arbetssätt för att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron.

I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och personer med olika typer av funktionsvariationer. Totalt är vi ca 40 medarbetare.

En dag som fysioterapeut i Krokoms kommun

Du kommer att arbeta med rehabilitering inom hemsjukvård, kommunens korttidsavdelning och särskilt boende. Det innebär att du utreder, bedömer, planerar, genomför, utvärderar och följer upp rehabiliteringsinsatser som t.ex. specifik träning och behandling samt förskriver hjälpmedel. Du fungerar som handledare och stöd till omvårdnadspersonal och anhöriga. Du har en viktig roll i teamarbetet och driver på rehabiliteringsprocesser, är aktiv i vårdplaneringar och teamträffar och i systematiskt kvalitetsarbete. Dokumentation sker via journalsystemet Viva, vi använder Cosmic Link för vårdplanering med regionen och Appva digital signering.

Din kompetens

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Du har B-körkort, som är ett krav för tjänsten

Meriterande är erfarenhet av arbete inom hemrehabilitering och kommunal äldreomsorg eller erfarenhet av att ha arbetat i en organisation där du varit delaktig i digital omställning eller andra projekt.

I Krokoms kommun pågår nu en del förändringsarbeten och utvecklingsprojekt, det byggs nytt boende och vi arbetar framåt i omställningen till en God och nära vård och inför ny digital teknik. För att trivas i rollen ser vi därför att du är positiv till förändring, gillar variation i arbetet och är flexibel i omställningar. Du har ett intresse för digital utveckling inom yrkesrollen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är öppen, prestigelös och trivs att arbeta i team. Du har ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du är utåtriktad och intresserad av att bidra med din kunskap. Du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete, är självständig, strukturerad och har god förmåga att prioritera.

Övrigt

Tillsvidareanställning.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

I Krokom är heltid en rättighet och deltid en möjlighet. Arbetstid vardagar dagtid.

Rekryteringen sker löpande under annonsering och tjänsten kan tillsättas innan annonsen löpt ut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Sista ansökningsdag 2022-12-11

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny