Smiling pretty red haired young woman sitting with coworkers around laptop at work during meeting

Enhetschef till Krokoms äldreomsorg

Ett jobb med plats för växtkraft

Vill du vara en av ledarna i en viktig verksamhet som kännetecknas av utveckling, samverkan och stort engagemang - då är det dig vi söker!

Särskilt boende genomför insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och jobbar systematiskt för att höja kvaliteten. Det innebär att vi arbetar för att ge våra boende och personal goda förutsättningar i vardagen. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du tillsammans med kreativa kollegor ska driva en verksamhet där ingen dag är den andra lik.

En dag som enhetschef

Vi söker en enhetschef till Solbacka i Föllinge som tillsammans med övriga chefer vill leda vår verksamhet. Du kommer att vara närmsta chef för ca 20 medarbetare, och arbetet innebär att leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du kommer att ha ett nära samarbete med din enhetschefskollega på Solbacka. Tillsammans bidrar vi till att Solbacka upplevs som en attraktiv arbetsplats.

Som enhetschef leder du det operativa arbetet och har ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och ekonomi inom ditt område. Du blir en av sju enhetschefer i vår ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen, som också blir din närmaste chef.

Din kompetens

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området. Det kan vara sociala omsorgslinjen, PA-linjen eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

Tidigare ledarerfarenhet är meriterande, gärna inom äldrevård.

Du är strukturerad och gillar att arbeta såväl själv som tillsammans med andra. Som person är du engagerad i ditt arbete och har den enskilde i focus. Förmågan att inspirera, motivera och leda medarbetare, samtidigt som du är lyhörd, skapar förtroende och upprätthåller goda relationer är viktiga egenskaper. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställning på 100% som enhetschef till Solbacka i Föllinge.

Tillträde enligt överenskommelse.

Körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag 2022-11-30

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Smiling pretty red haired young woman sitting with coworkers around laptop at work during meeting

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny