Nurse measuring blood pressure at senior woman patient in retirement home

Vi behöver dig, Distriktssköterska och Sjuksköterska

Ett jobb med plats för engagemang och möjlighet att påverka!

Till hemsjukvården i Krokom söker vi dig som är utbildad distriktssköterska eller sjuksköterska och vill vara med och bidra med ditt engagemang och din känsla för service. Välkommen med din ansökan!

I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och kommuninvånare med funktionsvariationer.

I ditt arbete ingår (förutom härliga kollegor och storslagen natur):

Som medarbetare hos oss bedömer och utför du medicinska åtgärder och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Dokumentation sker i journalsystemet VIVA. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsansvar som innefattar ansvar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas. Detta sker genom dina insatser direkt eller genom handledning, delegering och uppföljning. Vi arbetar utifrån ett teambaserat arbetssätt för att individen ska få trygg och god vård.

Du har möjlighet att påverka ditt arbete genom samverkan och ett nära samarbete med andra professioner, kollegor och chefer.

Din kompetens

För att lyckas i uppdraget är du legitimerad sjuksköterska som känner dig trygg med omvårdnadsprocessen eller så har du specialistutbildning till distriktssköterska. Har du erfarenhet från hemsjukvård, palliativ vård eller äldreomsorg är det meriterande.

Vi värdesätter att du har en hög omvårdnadskompetens och en god förmåga att fatta självständiga beslut och göra etiska ställningstaganden.

Du är flexibel och delar gärna med dig av din kompetens till kollegor och andra. Som person är du serviceinriktad och lyhörd samt bidrar till en positiv anda i arbetslaget. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

För arbetet krävs att du har körkort för bil.

Övrigt

Flera visstidsanställningar på heltid (möjlighet till deltid finns) dock längst till 2023-08-31.

Tillsättning snarast enligt överenskommelse

Placering: Krokoms kommun.

Sista ansökningsdag: 2022-12-04.

Schemalagd arbetstid Dagtid måndag-fredag, samt helgtjänstgöring var sjätte helg.

Intervjuer sker löpande och innebär att tillsättning kan ske innan annonstiden har gått ut.

Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Facklig kontaktperson:
Linda Näsman, Vårdförbundet
0640 16525, Linda.Nasman@krokom.se

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Nurse measuring blood pressure at senior woman patient in retirement home

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny