Läkare i sjukhuskläder

Arbetsterapeut till Krokoms kommun

Ett jobb med plats för växtkraft!

Är du legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett fritt och självständigt jobb där du arbetar mot målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron? Då kan det här vara ett jobb för dig!

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Krokoms kommun är en attraktiv del av Jämtland med livskvalitet, framtidstro och tillväxt. Vi arbetar aktivt för att få fler företag, fler boende och fler besökare med visionen ”Krokom ger plats för växtkraft.”

Kommunen växer befolkningsmässigt och här finns storslagen natur, ren luft, friskt vatten och gott om utrymme.

I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och funktionsnedsatta kommuninnevånare. Totalt är vi ca 40 medarbetare.

Rehabteamet i Krokom arbetar fritt och självständigt i nära samarbete med kollegor och andra professioner med målet att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron. Nu söker vi en arbetsterapeut!

En dag som arbetsterapeut

I din roll som arbetsterapeut bidrar du med din specifika kompetens för att skapa delaktighet i vardagen för de personer vi möter. Det innefattar arbetsterapeutisk bedömning och träning, anpassning av hemmiljön, hjälpmedelsförskrivning samt handledning och stöd till omvårdnadspersonal och anhöriga. I nuläget innebär tjänsten arbete vid såväl korttidsavdelning som hemsjukvård och särskilt boende.

Dokumentation sker i journalsystemet Viva.

Din kompetens

  • Du ska vara legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet
  • B-körkort är ett krav
  • Erfarenhet inom kommunal hälsa och sjukvård är meriterande.
  • Vi tror att du är öppen, prestigelös och samarbetsinriktad. Du har ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du har god förmåga att arbeta självständigt, flexibelt och att prioritera samt att arbeta i team.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstid vardagar dagtid.

Vi erbjuder friskvårdstimme en timme i veckan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Läkare i sjukhuskläder

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny