Fyra personer, två kvinnor och två män samarbetar runt ett konferensbord på ett kontor. Krokomsbostäder

Inköps- och avtalscontroller

Ett jobb med plats för utveckling

Söker du en ny utmaning, älskar du analyser och uppföljning? Kittlas du av utmaningen av att vara med och utveckla Krokoms kommuns inköps- och upphandlingsprocess? Vi kan erbjuda en helt nyskapad tjänst som du får vara med att påverka och utveckla utöver de givna ansvarsområdena.

Välkommen att bli en del av oss!

En dag som inköps- och avtalscontroller

I Krokoms kommun spritter det av liv. Det är brokigt, okonstlat och lite tvärt om. Hit flyttar människor. Här växer företag. Idéer frodas och själva livet får ta plats. I Krokoms kommun finns 193 byar som tillsammans med den ständigt närvarande naturen sätter sin prägel på området. I byn möter du stolthet, drivkraft och hjälpsamhet. Varenda en är viktig och alla är välkomna. Här finns plats att växa.

I din roll som inköps- och avtalscontroller kommer du att arbeta både operativt och strategiskt. Du kommer bland annat att ansvara för löpande förvaltning och uppföljning av kommunens avtal och beställarorganisation. Du kommer även att analysera inköpsstatistik för att hitta nya upphandlingsområden och besparingsmöjligheter. Vid behov kommer du att förhandla med leverantörer och tillsammans med upphandlingssamordnare och andra nyckelpersoner är det du som kommer att arbeta med att utveckla beställarorganisationen och rutiner för inköp och uppföljning.

Du arbetar främst tillsammans med upphandlingssamordnare, men arbetar även självständigt mot leverantörer och kommunens olika verksamheter.

Du blir en viktig del i vårt strategiska utvecklingsarbete för kommunens bästa.

Din kompetens

Du har akademisk examen inom ekonomi eller annan för verksamheten relevant inriktning. Du har god vana att arbeta i Officepaketet och god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska.

Det är meriterande om du har kunskap inom lagen om offentlig upphandling, juridik, inköp- och avtalsrätt/avtalsanalys och om du har arbetat med uppföljning av miljökrav eller sociala krav samt har erfarenhet av att arbeta inom en politiskt styrd organisation.

För att trivas med jobbet bör du vara självständig och ansvarstagande, du är trygg med att själv driva, planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Då tjänsten innebär många kontaktytor är det också av stor vikt att du är serviceinriktad och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du skapar förtroende genom en god pedagogisk förmåga och genom att vara tydlig i din kommunikation med leverantörer och våra verksamheter.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och det finns möjlighet till distansarbete upp till 49 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Lönesättningen är individuell.

Sista ansökningsdag är 2022-08-19.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras från v. 32 då kontaktpersonerna är åter från semester.
Kontaktpersoner:

Johan Beckman, Säkerhetschef och ansvarig chef för upphandling och inköp

johan.beckman@krokom.se

0640-165 55

eller

Linda Näsén, Upphandlingssamordnare

linda.nasen@krokom.se

0640-164 37


Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0640-16100

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Fyra personer, två kvinnor och två män samarbetar runt ett konferensbord på ett kontor.

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny