Projektledare på byggarbetsplats, man och kvinna.

Anläggare ledningsnät VA/ Rörnätstekniker/ Rörläggare

Ett jobb med plats för utveckling, gemenskap och glädje

Vill du vara med att utveckla en långsiktigt hållbar VA-försörjning samt vara en del av att underhålla och förnya ledningsnätet i en växande kommun? Då ska du läsa vidare och söka tjänsten som anläggare ledningsnät!

En dag på Vattenavdelningen område ledningsnät

Område ledningsnät på Vattenavdelningen Krokoms kommun växer och behöver förstärka med ytterligare 2 personer i vår grupp. Vi söker därför två noggranna och ansvarstagande kollegor förarbete med underhåll och förnyelse av VA-nätet. Vi arbetar tillsammans men även självständigt med stort eget ansvar för planering och genomförande av rörläggningsarbeten.

Vi arbetar med schaktning och rörläggning enligt AMA och etablerar och hanterar avstängningar enligt TA-plan. Vi ansvarar för att säkerhet, ordning och reda finns genom hela arbetsprocessen med planering, genomförande och efterarbete med återställning.

Då våra kunder är viktiga för oss är det viktigt att arbetet sker med både kvalitet och effektivitet med ett gott bemötande mot kunder och kommunmedborgare. Beredskap kan komma att ingå i tjänsterna efter introduktion.

För att möta de snabba förändringarna i vår kommun är vi en flexibel organisation och andra uppgifter kan därför bli aktuella och ges möjlighet att utvecklas inom på sikt.

Din kompetens

Vi söker er med gymnasieexamen och erfarenhet som Anläggare/VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen.

Meriterande är Arbete på väg nivå 1,2 och 3A, schakta säkert, diplomkurs rörläggare, hygienkurs vatten, svets-utbildning för svetsning av PE-ledning.

Ni har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Tjänsten kräver C-körkort och har ni inte det ska ni vara beredd på att läsa upp till den behörigheten.

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga och att du är en serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktigt.

Du är ansvarstagande i arbetet, har lätt för att följa instruktioner och direktiv samt agerar proaktivt för att lösa de problem som uppstår. Kvalitet och effektivitet är viktigt för dig.

Övrigt

Anställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I Krokoms kommun är heltid norm och deltid en möjlighet.

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Projektledare på byggarbetsplats, man och kvinna.

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny