Stödfamilj till en 11-åring i behov av struktur och aktivitet

Ett jobb med plats för omtanke

Är ni en engagerad och trygg familj som är intresserade av att finnas som ett stöd för ett barn med funktionsvariation och gillar att hitta på stimulerande aktiviteter? Då är det er vi söker!

Om uppdraget

Alfred är en lugn 11-åring med bland annat autism. Han behöver förutsägbarhet och närvarande, trygga personer runt sig som är prestigelösa och kan motivera till aktivitet.

Alfred har ett stort intresse för gaming och sysselsätter sig gärna med olika onlinespel, youtubeklipp och musikvideor. Han behöver hjälp att sätta gränser för sin skärmtid och varva detta med andra typer av aktiviteter. När han väl kommer ut gillar han att spela fotboll och innebandy, bada, köra gokart, cykla och gå på bio eller utflykter.

Detta uppdrag är främst under kvällar och helger.

Uppdraget utförs i ert hem och/eller på andra platser i samråd med barnets familj. Familjen är bosatt i Offerdal.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny