En tjej med ansiktsmask och och en äldre herre med en kaffekopp.

Undersköterskor till Hällebo

Ett jobb med plats för omtanke och engagemang!

Hällebo är ett särskilt boende för äldre personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar, vackert beläget i Ede i Offerdalsbygden.

Vi söker nu undersköterskor som vill vara med och skapa välfärd till våra äldre. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Krokoms kommun är mer än en vacker glesbygdskommun i Jämtland. Här växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.

Äldreomsorgen i Krokoms kommun utförs till största del av kommunen själv. Här finns fyra särskilda boenden där trygghet och personlig omvårdnad är i fokus dygnets alla timmar, dessa boenden är Blomstergården och Orion i Krokom, Solbacka i Föllinge och Hällebo i Offerdal.

LÄS mer om att arbeta på Hällebo här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En dag på Hällebo

Hos oss på Hällebo utför du som undersköterska planerade insatser utifrån de boendes behov och individuella genomförandeplaner. Du deltar i utvecklingen av verksamheten och arbetet med vår värdegrund som är en viktig del inom äldreomsorgen. På Hällebo arbetar även sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut.

Självklart ligger vårt fokus på den boendes delaktighet och inflytande.

I arbetsuppgifterna ingår även löpande dokumentation, samt att du deltar i samverkan på arbetsplatsträffar och verksamhetsdagar.

Vid behov kommer du även att ha kontakter med sjuksköterska och distriktssköterska. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och att du arbetar självständigt och kan ta beslut inom ditt ansvarsområde.

Arbetstiderna omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Din kompetens

Vi söker dig som är färdig med din undersköterskeutbildning och som tycker om att arbeta med människor och är lyhörd för andras behov.

Eftersom att arbetet i arbetslaget och på boendet kommer att ske tillsammans med erfarna undersköterskor och vårdbiträden ser vi också gärna nyexaminerade undersköterskor som sökande.

Om du har erfarenhet från att skapa och skriva rutiner samt arbete med äldre eller demenspåbyggnadsutbildning samt om du har förankring i samisk kultur och har traditionella samiska kunskaper samt talar något samiskt språk så är det meriterande.

Erfarenhet och intresse av att anordna aktiviteter för de boende är meriterande, liksom erfarenhet från att handleda och coacha andra.

Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor och bemöter våra äldre på ett respektfullt sätt oavsett funktionsnedsättning. Du är positiv och engagerad i dina arbetsuppgifter och kan uttrycka dig i tal och skrift.

Övrigt

Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2022-06-26

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga företrädare
Lohla Persson, Kommunal
0640 168 86, lohla.persson@krokom.se

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny