Ungdomsgäng

Lärare 4-6 till Aspås skola

Ett jobb med plats för samarbete och utveckling

Till Aspås skola söker vi nu en lärare som brinner för att undervisa, inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Aspås skola är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. Aspås skola ligger belägen 5 km utanför centrala Krokom och på skolan går strax över 100 elever.

På Aspås skola har du som pedagog goda förutsättningar att bedriva lärande utomhus då vi har nära till skog, idrottsplats med skidspår samt hockeyrink och egen gymnastiksal att tillgå. Sedan många år tillbaka har vi valt att lägga mer lektionstid för åk 4-6 än timplanen satt som minimum på undervisning av ämnet Idrott och hälsa.

En dag som lärare på Aspås skola

På Aspås skola har vi valt att satsa på undervisning enligt Kooperativt lärande och du som söker behöver vara öppen för att arbeta i nära samarbete med arbetslagen på skolan.

Aspås skola har goda meritvärden och tillgång till ett komplett Elevhälsoteam. Vi prioriterar arbete med att öka tillgängligheten i undervisningen, detta med hjälp av bildstöd, utvecklande av lärmiljöer och fortsatt framåt arbetar vi utifrån ett relationellt elevperspektiv där vi ständigt vill utveckla undervisningen. Samarbetet mellan skolan och fritidshemmet är också något vi på skolan är stolta över.

Huvuduppdraget är att undervisa, planera, genomföra och utvärdera lektioner och på bästa sätt leda eleverna in i lärandet. Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet samt att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver.

En annan viktig del i uppdraget är att stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de fungerar socialt i samhället. I uppdraget ingår mentorskap.

Utvecklas med glädje

Aspås skola och fritidshem arbetar mot visionen
” Aspås skola är en må-bra skola. Här arbetar vi hälsofrämjande, för goda relationer och ett lustfyllt lärande med höga förväntningar”.

Här får du en given roll i ett tryggt, stabilt och utvecklingsinriktat arbetslag. Kollegiala samarbetet prioriteras och vi har en trivsam och inkluderande stämning på jobbet. Välkommen till oss!

Din kompetens

Du som söker har en grundskollärarexamen med behörighet och legitimation mot åk 4-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Kompetens att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen, samt specialpedagogisk kompetens är meriterade.

Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete såsom Kooperativt lärande och din förmåga till samarbete. Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för Dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Du har empatisk förmåga och tycker om att samarbeta, vilket även är viktigt för att kunna ha en god relation med elever, föräldrar och övrig personal.

Övrigt

Tillsvidareanställning på 75-100% enligt överenskommelse.

Tillträde 15 augusti.

Sista ansökningsdatum är 2022-05-29.

Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga företrädare
Helena Åsemar, Lärarförbundet
0640-168 69, lararforbundet@krokom.lararforbundet.se

Tomas Eriksson, Lärarnas riksförbund
070-632 48 38, tomas.eriksson@krokom.se

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ungdomsgäng

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny