Undersköterskor till Bemanningspoolen

Ett jobb med plats för engagemang och omtanke

Har du en god samarbetsförmåga, lätt att anpassa dig till nya förutsättningar, samt en vilja att vara med och utveckla vår välfärd? Då ska du läsa vidare och söka jobbet som undersköterska på Krokoms bemanningspool!

En dag som undersköterska i Bemanningspoolen

Bemanningspoolen består av 10 undersköterskor och 10 barnskötare, ca 300 timanställda vikarier samt administrativ personal. Administrationen är placerad i centrala Krokom. Vi söker nu undersköterskor för att möta verksamheternas behov av korttidsvikarier.

Att jobba som undersköterska inom Krokoms Bemanningspool innebär att ersätta ordinarie medarbetare vid korttidsfrånvaro. Eftersom välfärdsyrkena behövs dygnet runt utförs arbetet dag, kväll, natt, samt journatt.

Du kommer att arbeta på många olika arbetsplatser inom verksamheterna Särskilt boende, Hemtjänst samt Stöd och service. Arbetsuppgifterna är hälso- och sjukvårdande.

Din kompetens

Du har genomgått vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning inom vård och omsorg som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du är ansvarstagande och har stor respekt för den enskildes integritet.

Erfarenhet av att arbeta som undersköterska, eller annat vårdyrke är meriterande.

Du har körkort och tillgång till egen bil

För att trivas i rollen är det viktigt att du har en god planerings- och samarbetsförmåga, du tycker om att ge service och du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Att arbeta i Bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, ta ansvar och egna initiativ utifrån yrkesrollen och inom givna ramar. Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet samt förmåga att arbeta med andra.

Övrigt

Tillsvidareanställningar på heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kan komma att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Facklig kontaktperson
Lohla Persson, Kommunal
0640-168 86, lohla.persson@krokom.se

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny