Krokomsbostäder

Underhållsarbetare till Krokomsbostäder

Krokomsbostäder AB söker nu en underhållsarbetare till sin underhållsgrupp.
Du kommer ingå i en dynamisk grupp som idag består av totalt 5st underhålls/fastighetsarbetare där du till stor del självständigt ansvarar för utförandet. Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun. Vi erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet.
Krokomsbostäder är Krokoms kommuns största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.

Arbetsuppgifter

Lägenhetsbesiktningar ingår i arbetsuppgifterna och Krokomsbostäder ser till att du får utbildning för detta om det är aktuellt.

Tillsammans med nuvarande personal kommer du framförallt att arbeta med åtgärder som föranletts vid lägenhetsbesiktningar såsom-mindre snickeriarbeten, mattläggningsarbeten, målningsarbeten, kakelarbeten, fastighetsskötararbeten samt övriga mindre underhållsarbeten.

Underhållsgruppen är en resurs för Krokomsbostäder som helhet vilket innebär att personal från underhållsgruppen kan fördelas utifrån behov då det exempelvis behövs hjälp i yttre skötsel.

Vi arbetar ständigt med förbättringar och vår ambition att skapa kvalité för våra hyresgäster är en central del när det gäller att utveckla Krokomsbostäders vision att vi skapar en värld av goda grannar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god erfarenhet med minst fem år av det arbete eller arbeten som kan vara likvärdigt med det som efterfrågas. Det är meriterande om du har en yrkesutbildning inom måleri, VS, snickare eller mattläggning.

Du är van att jobba självständigt och ansvarstagande. Du har god datorvana och körkort för personbil. Stor vikt läggs på social förmåga och handlingskraft.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas.

Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Krokomsbostäder

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny