Man står på händerna på en strand

Kommunikatör

Ett jobb med plats för dina superkrafter

Är du en kreativ allkonstnär som brinner för kommunikation som gör skillnad? Är intern kommunikation något som ditt hjärta klappar lite extra för? Då är det här ett jobb för dig.

Välkommen till The Fantastic Four!

Nu närmar sig det oundvikliga slutet när Thory the Thunderspeller hänger in sin superdräkt i garderoben, stänger av datorn och lämnar kontoret. Nya uppdrag som heltidsmormor och reservmatte väntar. Och visslar något förbi dig på valfri skridskois så är det Thory the Thunderskater som gör det hon trivs med allra mest.

Att ersätta Thory innebär att du kan släppa loss all din informationskraft! Till ditt förfogande har du landets skönaste natur i en kommun med 15 000 medborgare utspridda i 193 kreativa byar. Dina medarbetare består av ca 1500 exceptionella superhjältar. Du arbetar i kommunledningsförvaltningen i en kommunikationsavdelning som med dig består av fyra personer.

Frågor? Kontakta valfri person i vårt fantastiska team. De berättar gärna mer!

Illustrerad bild på fyra superhjältar.

En dag på kommuni­kations­avdelningen

Vår kollega Thory går i pension och nu söker vi hennes ersättare. Du kommer ingå i en centralt placerad kommunikationsavdelning som består av fyra personer varav en kommunikationschef.

Vi står inför ett omfattande förändringsarbete av vårt intranät som även inkluderar en satsning på den interna kommunikationen. Krokoms kommun strävar efter att vara en kommunikativ organisation med kommunikativa ledare och medarbetare. Vår nya medarbetare kommer ha en nyckelroll i att driva det här arbetet framåt. Kommunikationsansvaret för kommunens bostadsbolag, Krokomsbostäder, ingår också i uppdraget.

Som kommunikatör hos oss arbetar du med allt från planering och genomförande av kommunikationsinsatser till strategisk rådgivning och internutbildning. Samtidigt som du älskar strategier och utveckling i alla dess former måste du även trivas med att dyka ner i det löpande, vardagliga arbetet. Vi söker en strateg som gärna hugger i, med andra ord.

Din kompetens

Vi söker dig som har en examen inom kommunikation alternativt journalistik eller likvärdig erfarenhet förvärvad på annat sätt. Du har erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete, både strategiskt och operativt, gärna i en politiskt styrd verksamhet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning och är van att sätta mål, följa upp och genomföra förbättringar. Du är en skicklig skribent som samordnar så att ditt material hänger samman med övergripande budskap och är i linje med verksamhetens mål. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Du är en fena på kommunikationsplanering och vill gärna sprida kunskapen om att göra en enkel kommunikationsplan till andra i organisationen. Du trivs med att hålla utbildningar för chefer och medarbetare inom kommunikationsområdet.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid. Sista ansökningsdag är den 3 januari 2022.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Man står på händerna på en strand

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny