Photo of senior adults taking a picture of themselves

Enhetschef till Krokoms äldreomsorg

Ett jobb med plats att utveckla och påverka

Vill du vara en av ledarna i en viktig verksamhet som kännetecknas av utveckling, samverkan och stort engagemang? Då är det dig vi söker!

Sök jobbet direkt via den här länken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Särskilt boende genomför insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och jobbar systematiskt för att höja kvaliteten. Det innebär att vi arbetar för att ge våra boende och personal goda förutsättningar i vardagen. Vi erbjuder dig ett utmanande arbete där du tillsammans med kreativa kollegor ska driva en verksamhet där ingen dag är den andra lik. Välkommen med din ansökan!

Krokoms kommun är mer än en vacker glesbygdskommun i Jämtland. Här växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.

Äldreomsorgen i Krokoms kommun utförs till största del av kommunen själv. Här finns fyra särskilda boenden där trygghet och personlig omvårdnad är i fokus dygnets alla timmar. Hällebo är ett särskilt boende, vackert beläget i Ede i Offerdalsbygden, med 47 platser för äldre personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. På Hällebo arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut. På Hällebo arbetar två enhetschefer.

En dag som enhetschef

Vi söker en enhetschef som tillsammans med övriga chefer vill leda vår verksamhet och utveckla välfärden i Krokoms kommun.

Som enhetschef leder du det operativa arbetet och har ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och ekonomi inom ditt område. Du blir en av sju enhetschefer i vår ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen, som också blir din närmaste chef. Du kommer även att delta i kommunens ledarutvecklingsprogram.

I rollen kommer du att vara närmsta chef för ca 20 medarbetare.

Som enhetschef erbjuds du ett spännande, varierat och självständigt arbete där ingen dag är den andra lik i en kommun med närhet till såväl beslut som kollegor. Arbetet ger möjlighet att verkligen jobba med utveckling av såväl ditt ledarskap som verksamheten.

Din kompetens

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området. Det kan vara sociala omsorgslinjen, PA-linjen eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Tidigare ledarerfarenhet inom äldrevård är meriterande.

Du är strukturerad och gillar att arbeta såväl själv som tillsammans med andra. Som person är du engagerad i ditt arbete och har den enskilde i focus. Förmågan att inspirera, motivera och leda medarbetare, samtidigt som du är lyhörd, skapar förtroende och upprätthåller goda relationer är viktiga egenskaper.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med placering på Hällebo i Offerdal. Tillträde enligt överenskommelse.

Körkort är ett krav för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga kontaktuppgifter
Nås via kommunens HR-avdelning, kundcenter 0640-16100

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Photo of senior adults taking a picture of themselves

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny