tonåringar sitter i skoltrappa och tittar på iPad

Lärare i svenska åk 7-9 Änge skola

Ett jobb med plats för engagemang och utveckling

Är du en inspirerande lärare som gillar utmaningar och har modet att prova nya vägar? Då har vi ett jobb som passar dig!

Änge skola söker nu lärare till högstadiet. Skolan har samarbete med skolverket och MIUN utifrån skolverkets satsning Samverkan bästa skola.

I Krokoms kommun växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och stannar kvar. Växtkraft och entreprenörskap kännetecknar kommunen där en femtedel av invånarna är 12 år eller yngre. I Krokoms kommun är heltid en rättighet och deltid en möjlighet.

En dag på Änge skola

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera eleverna i årskurserna 7-9 utifrån de kommunala och nationella målen.

Vi arbetar aktivt med kollegialt lärande och utvecklar tre målområden tillsammans, kunskap och lärande, trygghet och studiero samt ledning och styrning. Skolutveckling är en stor del av skolans gemensamma arbete för att nå bättre kunskapsresultat.

Skolan arbetar för att bli bättre på att ta tillvara på varje elev och personals styrkor och nyttja det för att elever ska få utvecklas så långt det är möjligt.

Din kompetens

Rollen kräver att du har lärarutbildning med behörighet och legitimation samt är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av NPF-säkrad undervisning.

Vidare ser vi det som en självklarhet att du står för skolans värdegrund.

Vi vill att du ska vara öppen för nya idéer och tankar i att möjliggöra undervisning utifrån olika sätt. Viktigt är att du gillar utmaningar och att du har modet att prova nya vägar. Du ska ha lätt för att samarbeta.

Övrigt

Vikariat på deltid, ca 30 % med tillträde enligt överenskommelse

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan, rekrytering kan avbrytas tidigare om tjänsten tillsätts.

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

tonåringar sitter i skoltrappa och tittar på iPad

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny