Fyra personer, två kvinnor och två män samarbetar runt ett konferensbord på ett kontor. Krokomsbostäder

Kart/GIS-ingenjör

Ett jobb med plats för växtkraft

Vi står inför en rad spännande utmaningar i vår kommun genom att vi både växer och utvecklas. Hos oss får du jobba med både det stora och det lilla tillsammans med ett stödjande team. Har du erfarenhet av kartframställning och samla in, förvalta och utveckla geodata? Då kan du vara den vi söker för att komplettera vårt gäng.

En dag som kart/GIS-ingenjör

Samhällsbyggnadsförvaltningens plan- och fastighetsavdelning har ägaransvaret för kommunens fastigheter och ansvarar för verksamheternas lokalförsörjning, exploatering av tomtmark och infrastruktur, kartproduktion, adress- och namnsättning samt översikts- och detaljplanering. På avdelningen arbetar för närvarande 18 personer, varav två stycken kartingenjörer. I en liten kommun är det nära till beslutsfattare och andra du har kontakt med i jobbet.

Som kart/GIS-ingenjör ingår du i plan- och fastighetsavdelningen men du kommer också ha ett nära samarbete med andra avdelningar.

Du kommer att arbeta med övergripande uppbyggnad och utveckling av GIS-verksamheten. Du kommer medverka till kommunens digitala utveckling där vår uppgift är att se över arbetssätt, teknik och geodata kopplat till hela samhällsbyggnadsprocessen.

Vi är placerade i centrala Krokom, ungefär 20 minuter väster om Östersund.

Din kompetens

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom kart, GIS eller motsvarande.

För att lyckas väl i det här jobbet krävs kompetens inom geodesi och gis. Det är meriterande med erfarenhet av ArcGIS, Qgis, eller motsvarande programvara, mätning samt databaser.

Som person är du social, serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta med ny teknik och bidrar med kreativa idéer.

Övrigt

Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Fyra personer, två kvinnor och två män samarbetar runt ett konferensbord på ett kontor. Krokomsbostäder

Ansökan

Sista ansökningsdatum: