Äldre man och kvinna från hemtjänsten skrattar tillsammans vid köksbordet

Undersköterskor till Hällebo

Ett jobb med plats för omtanke

Är du utbildad undersköterska med ett engagemang för omsorg av äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig!
Till Hällebo i Krokoms kommun söker vi nu tre undersköterskor som vill vara med och skapa välfärd till våra äldre.

Krokoms kommun är mer än en vacker glesbygdskommun i Jämtland. Här växer framtidstron och befolkningen ökar tack vare att människor både flyttar hit och vill stanna kvar. Vi värnar om alla invånare och därför arbetar vi kvalitets- och målinriktat för att ge bra service och omsorg genom livets alla skeden.

Äldreomsorgen i Krokoms kommun utförs till största del av kommunen själv. Här finns fyra särskilda boenden där trygghet och personlig omvårdnad är i fokus dygnets alla timmar, dessa boenden är Blomstergården och Orion i Krokom, Solbacka i Föllinge och Hällebo i Offerdal.

Hällebo är ett särskilt boende vackert beläget i Ede i Offerdalsbygden, med 47 platser för äldre personer med fysiska och psykiska funktions­nedsättningar. På Hällebo arbetar under­sköterskor, sjuksköterskor, sjukgymnast och arbetsterapeut.

En dag på Hällebo

Som undersköterska utför du planerade insatser utifrån de boendes behov och individuella genomförandeplaner. Du deltar i utvecklingen av verksamheten och arbetet med vår värdegrund som är en viktig del inom äldreomsorgen.

Självklart ligger vårt fokus på den boendes delaktighet och inflytande.

I arbetsuppgifterna ingår även löpande dokumentation, samt att du deltar i samverkan på arbetsplatsträffar och verksamhetsdagar.

Vid behov kommer du även att ha kontakter med sjuksköterska och distriktssköterska. Arbetet kräver att du har god samarbetsför­måga och att du arbetar självständigt och kan ta beslut inom ditt ansvarsområde.

Arbetstiderna omfattar dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Din kompetens

Vi söker dig som är färdig med din under­sköterskeutbildning och som tycker om att arbeta med människor och är lyhörd för andras behov.

Du har en god förmåga att samarbeta med kollegor och bemöter våra äldre på ett respektfullt sätt oavsett funktionsnedsättning.

Du är positiv och engagerad i dina arbets­uppgifter och kan uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet och intresse av att anordna aktiviteter för de boende är meriterande, liksom erfarenhet från att handleda och coacha andra.

Vana från att skapa och skriva rutiner samt erfarenhet av arbete med äldre eller demens­påbyggnadsutbildning är meriterande.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

I Krokom är heltid norm och deltid en möjlighet. Det innebär att du anställs på heltid och har möjlighet att önska en lägre sysselsättnings­grad.

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

hällberget

Ansökan

Sista ansökningsdatum: