Leende man i glasögon, klädd i blå skjorta med röda hängslen viker ihop en tumstock

Fastighetsskötare till Krokomsbostäder

Ett jobb med plats för service

Är du serviceinriktad, handlingskraftig och intresserad av teknik och fastighetsskötsel? Då kan du vara den vi söker!

En dag som fastighetsskötare på Krokomsbostäder

Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun som erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet.

Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen och i varierande storlekar och prisklasser. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.

Som fastighetsskötare i Krokomsbostäder, kommer du att självständigt utföra drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer på våra fastigheter inklusive teknisk utrustning samt skötsel av tillhörande grönytor. I nära samverkan med våra hyresgäster och kunder bidrar du till att skapa ett attraktivt boende med hög kvalitet.

Din kompetens

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning eller påbyggnad inom fastighet/teknik, alternativt motsvarande relevant teknisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi tror att du även har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och körkort för personbil. Stor vikt kommer att läggas på din social förmåga och handlingskraft.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå. Placeringsort är Krokomsområdet. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg och intyg behöver inte skickas med, uppvisande av dess kan bli aktuellt vid eventuell intervju.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare

Glad man med mössa och hörselkåpor. Tegelvägg i bakgrunden.

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2020-03-08