En gammal dam med roliga glasögon gör segertecknet.

Enhetschefer till Krokoms äldre­omsorg

Ett jobb med plats för glädje och omtanke där ingen dag är den andra lik.

Vill du vara en av ledarna i en viktig verksamhet som kännetecknas av ut­veckling, samverkan och stort engage­mang - då är det dig vi söker! Vi söker en enhetschef till Hällebo i Offerdal på heltid och en enhetschef till Blomstergården i Krokom för ett vikariat på heltid under 6 månader.

En dag i äldreomsorgen

Du kommer att vara närmsta chef för ca 25-30 med­arbetare och arbetet innebär att leda, planera och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som enhetschef leder du det operativa arbetet och har ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och ekonomi inom ditt område. Du blir en av sju enhetschefer i vår ledningsgrupp tillsammans med verksamhetschefen, som också blir din närmaste chef. Du kommer även att delta i kommunens ledar­utvecklingsprogram.

Särskilt boende genomför insatser enligt socialtjänst­lagen (SoL) och jobbar systematiskt för att höja kvaliteten. Det innebär att vi ger våra boende och personal goda förutsättningar i vardagen. Vi är inne i ett omfattande utvecklingsarbete där vi står i start­groparna med att bygga flera nya boenden. Här finns det goda förutsättningar att vara med och påverka arbetet.

Din kompetens

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom området, exempelvis sociala omsorgsprogrammet, socionomprogrammet, personalvetar-programmet eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som lämplig.

Tidigare ledarerfarenhet inom äldrevård är meriter­ande. Du är strukturerad och gillar att arbeta såväl själv som tillsammans med andra. Som person är du engagerad i ditt arbete och har den enskilde i fokus. Förmågan att inspirera, motivera och leda med­arbetare, samtidigt som du är lyhörd, skapar för­troende och upprätthåller goda relationer är viktiga egenskaper. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Vi söker:

  • En enhetschef till Hällebo i Offerdal för en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
  • En enhetschef till Blomstergården i Krokom för ett vikariat på heltid under 6 månader eller till dess ordinarie medarbetare är åter i tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag är 2019-12-16.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

 

En gammal dam med roliga glasögon gör segertecknet.

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-12-16