Children - sisters - making music, they are practicing playing guitar, bongo and flute

Lärare i musik till Ås och Dvärsätt

Ett jobb med plats för glädje.

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera eleverna i årskurserna 4-6 inom musikämnet utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans och elevernas strävan mot måluppfyllelse.

En dag som musiklärare i Krokom

Vi söker dig som är musiklärare, främst till åk 4-6.

Tjänsten innebär placering vid en eller två skolor, rektors lokala tjänsteplanering avgör fördelningen mellan skolor och klasser.

Huvuduppgiften i arbetet är att undervisa och inspirera eleverna i års­kurserna 4-6 inom musikämnet utifrån de kommunala och nationella målen. En annan viktig del är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att vara en viktig del i skolans och elevernas strävan mot måluppfyllelse. Stödja och uppmuntra elever till att våga visa sina musikaliska förmågor i samband med skolavslutningar och andra tillställningar.

Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskaps­förmedlande. Du kommer att bli handledare/mentor för delar av en klass. Det finns stora möjligheter att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.

Din kompetens

Lärarutbildning med behörighet och legitimation, även annan relevant erfarenhet eller utbildning är av intresse. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbeten såväl inom ämnet som inom arbetslaget. God samarbetsförmåga med såväl kollegor som elever är en förutsättning.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Tillsvidareanställning på musiktjänsten är 50%. Tjänsten kan med fördel kombineras med annat/andra ämnen såsom idrott med mera upp till en heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-11-18