kock förbereder dagens lunch

Kock

Ett jobb med plats för energi.

Har du ett brinnande intresse för mat, matlagning och tillredning av specialkost? Är du självgående, noggrann och positiv? Då kan du vara den kock vi söker till kostavdelningens bemanningspool.

En dag som kock i poolen

Att jobba som kock inom kostavdelningens bemanningspool innebär att ersätta ordinarie personal vid kommunens olika kök inom förskola, skola och äldreomsorg vid deras korttidsfrånvaro. Du tillagar planerade måltider och kan sköta varubeställningar. Arbetet sker dagtid. Helgtjänstgöring kan i undantagsfall förekomma.

Din kompetens

Du har gått treåriga restaurang- och livsmedelsprogrammet alt ettårig kockutbildning vid Lernia/Astar eller har motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat, matlagning och tillredning av special­kost. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.

Att arbeta i bemanningspoolen ställer krav på att kunna sätta sig in i nya arbets­situa­tion­er, vara självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösningsfokuserat arbetssätt. Arbetet kräver stor flexibilitet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Du har körkort och tillgång till egen bil samt grundläggande datorvana.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-12-01