Portrait of young businesswoman in white suit reading blank newspaper. Elements of this image are furnished by NASA

Lärare i Ma och NO till Nyhedens skola

Ett jobb med plats för glädje.

Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i NO och matematik. En viktig del i ditt arbete är att identifiera elevers behov av både stöd och utmaningar för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

En dag på Nyhedens skola

Du kommer företrädesvis att arbeta med undervisning i NO och matematik. En viktig del i ditt arbete är att identifiera elevers behov av både stöd och utmaningar för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Du blir handledare tillsammans med en kollega för eleverna i en klass i årskurs 8.

De behöver ha god förmåga att samarbeta och se fördelen med att arbeta i ämnesteam. Nyhedens skola har fullt utrustade salar för kemi, biologi och fysik. Alla salar ligger i anslutning till varandra och har tillgång till så kallade prepprum. Skolan har behöriga och erfarna ämneslärare inom matematik och NO.

Nyhedens skola är en skola med ca 250 elever i årskurs 7-9. Vi är belägna strax utanför Krokoms centrum, med goda bussförbindelser och närhet till både natur och idrottsplats. Vi har tillgång till välutbildad personal med både lång och kort erfarenhet, god fördelning mellan manliga och kvinnliga lärare samt ett härligt arbetsklimat. Skolledning och personal är stolta över sin arbetsplats samt känner motivation och inspiration i arbetet.

Under flera år har skolans ledning och personal arbetat för att skapa förutsättningar för alla elever att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Stort fokus har legat på att utveckla arbetet med kvalitet i undervisningen med fokus på extra anpassningar både på individ- och gruppnivå.

Din kompetens

Vi söker en engagerad, legitimerad lärare med behörighet i matematik och NO för årskurs 7-9. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning, men välkomnar nyutexaminerade lärare. Du behöver ha god samarbetsförmåga och ha ett gott bemötande mot elever, personal och vårdnadshavare. För att kunna möta alla elever behöver du vara en god pedagogisk ledare med empatisk förmåga.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde 2020-01-07 eller enligt överenskommelse.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-11-10