kock lagar mat

Biträdande ar­betsledande kock till Blomster­gården

Ett jobb med plats för kreativitet.

I köket på Blomstergården sjukhem produceras det cirka 85 dags­portioner samt cirka 55 matportioner till de hemmaboende som har mat­distribution.

En dag i köket på Blomster­­gården

I köket kommer du att ingå i ett team med totalt 1 arbetsledande kock, 1 biträdande kock samt 4 kockbiträden.

Arbetspassen är dagtid på veckodagar och helger.

Som biträdande arbetsledande kock ska du bistå arbetsledande kock hjälp med att leda den dagliga produktionen och är ansvarig när arbetsledande kock inte är på plats. Du ska stötta arbets­ledande kock i arbetet med budget, arbetsmiljö och arbetsledning. Du kommer att med ledning av arbets­ledande kock lägga beställningar, fakturera, arbeta i Mashie med mera. Du ska även ha datorvana och kunna hantera administrativa uppgifter på ett tillfreds­ställande sätt. Du ska vara en god förebild och arbeta för ett positivt och öppet arbetsklimat.

Tillsammans med dina kollegor ingår du i den dagliga produktionen med tillhörande arbets­uppgifter såsom laga mat, tillredning av specialkoster, sallader, hantering av utskick av mat­portioner, uppackning av varor samt diskning och städning.

Din kompetens

3-årig gymnasial utbildning inom Hotell och restaurangprogrammet, alternativt kock­utbildning vid Lernia/Astar eller motsvarande erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du är utbildad inom ledarskap eller har annan dokumenterad ledarerfarenhet, gärna som kock.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och matlagning. Att du med en stor serviceanda, stort engagemang och god kommunikation sätter matgästen i centrum.

Du bör vara flexibel, självgående, noggrann, positiv och ha lätt för att samarbeta och du bör ha ett lösnings­fokuserat arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och din förmåga att arbeta med andra.

Datorvana är ett krav, körkort är meriterande.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Tillträde: 1 december eller enligt överenskommelse.

Krokoms kommun har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Fackliga företrädare nås genom kommunens växel 0640 161 00.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Manlig kock med skägg knådar biffar från en kastrull

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-10-28