Leende man i glasögon, klädd i blå skjorta med röda hängslen viker ihop en tumstock

Husvärd till Krokomsbostäder

Ett jobb med plats för utveckling

Är du serviceinriktad, handlingskraftig och intresserad av teknik och fastighetsskötsel? Då kan du vara den vi söker!

En dag som husvärd på Krokomsbostäder

Krokomsbostäder är ett kommunägt bostadsbolag i Krokoms kommun som erbjuder ett schyst boende till alla oavsett fas i livet.

Krokomsbostäder är kommunens största hyresvärd med ett varierande utbud av bostäder och lokaler i olika delar av kommunen och i varierande storlekar och prisklasser. Ungefär vart sjätte hushåll bor hos oss vilket innebär ett särskilt ansvar att förvalta.

I rollen som husvärd ansvarar du för fastighetsdriften inom ditt arbetsområde. Husvärdsområdet i Krokom består till stor del av lokaler kopplade till uppdrag åt Krokoms kommun samt våra egna lokaler.

Som husvärd arbetar du i nära samverkan med fastighetsskötarna och bidrar till att skapa ett attraktivt boende och trivsamma mötesplatser för våra hyresgäster. Du utför självständigt drift, skötsel, felsökning, underhåll och reparationer på våra fastigheter, teknisk utrustning samt tillhörande grönytor. Du ansvarar också för uppföljning av beställda varor och tjänster, såväl interna som externa.

Din kompetens

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning inom fastighet/teknik, alternativt motsvarande relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning. Du har god datorvana och ett gott ordningssinne tillsammans med intresse för administration och dokumentation. Stor vikt läggs på social förmåga och handlingskraft. Du har B-körkort.

Övrigt

Heltid, beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten. Provanställning kan bli aktuell.

Ansökan

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Experis ManpowerGroup. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV hos Experis.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi rekommenderar att du gör din ansökan så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Glad  man i blå skjorta och röda hängslen viker ihop en tumstock

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-11-03