ett kök och köksattiraljer

Livsmedels­­inspektör

Ett jobb med plats för utveckling

Är du serviceinriktad, engagerad och har en vilja att utvecklas? Då kan du vara den vi söker till området för livsmedelskontroll.

En dag som livsmedels­inspektör

Du kommer i första hand att arbeta med offentlig kontroll av livsmedels­verk­samheter enligt livsmedelslagstiftningen. I arbetet ingår att planlägga och genomföra inspektioner/revisioner av livsmedelsanläggningar, registrera nya anläggningar samt utreda klagomål och matförgiftningar.

Dessutom ingår rådgivning till företagare och allmänhet, samt annan ärendehantering relaterad till livsmedelslagstiftningen.

Du kommer att arbeta i ärendehanteringssystemet ECOS2.

Din kompetens

Du har akademisk utbildning som miljö- och hälsoskyddsinspektör eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Goda kunskaper om livsmedelslagstiftningen, HACCP och livsmedelshygien och tillsynsmetodik är meriterande. Praktisk erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande.

Du är serviceinriktad och har förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt i tal och skrift. Du känner engagemang inför arbetsuppgifterna och har en vilja att utveckla dig själv och dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att samarbeta men har även förmåga att arbeta självständigt. Du har förmåga att planera och prioritera arbetsuppgifter.

Körkort för bil är ett krav.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-08-19