Barn leker med lego

Förskollärare till centrala Krokom

Ett jobb med plats för skratt

Är du en förskollärare med ett positivt engagemang som är trygg i ditt ledarskap? Har du förmågan att bidra till en hållbar kultur med arbetsglädje? Då är det dig vi söker!

En dag på förskolan

Området består av åtta avdelningar fördelade på fyra enheter, alla belägna i centrala Krokom i anslutning till grundskola, från förskoleklass till årskurs 9. Pedagogerna är organiserade i inspiratörsgrupper som verkar för att säkerställa att läroplanens alla målområden, ingår i undervisningen. Det systematiska kvalitetsarbetet består av ett självförbättrande flöde med nätverksträffar för reflektion och uppföljning där alla är delaktiga. Pedagogerna trivs, arbetslagen är stabila och behörigheten är hög.

Rektors ledningsgrupp består av pedagogisk utvecklare, specialpedagog och skoladministratör. Du kommer att ha din tjänst på en av de fyra enheterna och ha ett tätt samarbete med övriga förskollärare i området.

Arbetsglädje och en stark känsla av sammanhang, KASAM, genomsyras i pedagogernas ledarskap för att skapa en god kvalitet och ökad måluppfyllelse.

Inspiration är ett centralt begrepp som symboliserar pedagogernas positiva bemötande och förhållningssätt, goda barnsyn och förmåga att anpassa undervisningen utifrån barnens intressen och behov. Lärmiljöerna är föränderliga, för att stimulera och utmana barnens nyfikenhet och kreativitet. IKT ingår i det vardagliga arbetet och digital pedagogisk dokumentation är en del av arbetssättet.

Vill du samverka med andra inspirerande pedagoger för att barnen i området ska få en likvärdig utbildning och ingå i en kultur av hållbarhet och arbetsglädje - Välkommen med din ansökan!

Din kompetens

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du ska bidra till en god arbetsmiljö och vara en positiv och trygg ledare som bemöter andra med respekt och delar med dig av din positiva energi. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet vad gäller förhållningssätt och bemötande. Har du erfarenhet av att arbeta med äventyrspedagogik eller estetiska lärprocesser i förskolan är det en merit. Spelar du gitarr. Sök!

Har du humor och är ambitiös på samma gång. Är du professionell i din yrkesroll och fokuserar på uppdraget – då är det dig vi söker.

Vi värdesätter din förmåga att kommunicera, reflektera, ta ansvar, samarbeta och att du genom din kreativitet är öppen för nya möjligheter.

Vår värdegrund

Vårt arbete ska genomsyras av våra värdeord:

Välkomnande – Här är alla välkomna!

Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.

Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.

Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid eller deltid, utifrån önskad sysselsättningsgrad, med tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande. Fackliga kontaktpersoner nås genom Krokoms kommuns växel 0640 161 00.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växtkraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att utvecklas. Vill du växa med oss?

Ansökan

Sista ansökningsdatum:
2019-08-12