A woman in full speed on an office chair.

HR-konsult

Ett jobb med plats för växtkraft

Vill du vara med och göra Krokoms kommun till en ännu bättre arbetsgivare? Då en av våra kollegor går vidare för att utvecklas inom ett annat yrke söker vi dig som vill komplettera vår HR-avdelning. Välkommen med din ansökan!

En dag på HR-avdelningen

Vår HR-avdelning består av 11 personer med olika erfarenheter och kunskaper som tillsammans bidrar till en hög kompetens inom HR-området. Vårt uppdrag är att ge stöd till förvaltningsledningar och chefer, driva strategiska arbetsgivarfrågor samt ansvara för kommunens lönehantering.

Hos oss ges du möjlighet att arbeta med bredden inom HR samtidigt som du har möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom något specialistområde. Den största delen av arbetet handlar om verksamhetsnära konsultativt chefsstöd till någon av våra förvaltningar. Du kommer även att delta i arbetet med övergripande och strategiska HR-frågor inom kommunen.

Efter ett annorlunda år där mycket långsiktigt arbete fått stå tillbaka, laddar vi nu för att jobba vidare med att utveckla vårt stöd till cheferna samt våra processer och rutiner. Allt med det övergripande målet att bidra till Krokoms kommun som attraktiv arbetsgivare.

Din kompetens

Vi söker dig som har ett förtroendeskapande agerande och är lyhörd för organisationens utmaningar och behov. Du är även lösningsorienterad och självständig men med god förmåga till samarbete. Du är trygg i dig själv, kommunikativ och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Våra kärnvärden är välkomnande, modig, nära och pålitlig. Självklart ställer du upp på och vill vara en del av en kultur som speglar dessa.

Din utbildningsbakgrund innehåller en akademisk examen med inriktning mot HR eller annan kompetens som vi bedömer som likvärdig. Arbetslivserfarenhet är ett krav och det är en stor fördel om du har erfarenhet av HR-arbete. Du är bekväm med digitala arbetssätt och verktyg.

Utvecklas med glädje

Hos oss blir du en viktig del av vårt team, där vi med tydligt eget ansvar även bidrar till helheten för kommunens bästa. Vi strävar efter att hela tiden utveckla våra kompetenser och är generösa med att dela med oss av våra kunskaper till varandra. Det finns en god gemenskap där vi stöttar och hjälper varandra att lyckas.

Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer planeras till v 34-35.

Under sommaren finns alltid någon HR-konsult i tjänst för ev frågor om jobbet. Hanna nås säkrast vecka 26 samt vecka 31.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

A woman in full speed on an office chair.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: