Lärare i fritidshem, Näldens skola

Till Näldens skola söker vi nu en lärare i fritidshem. Här finns goda förutsättningar att bedriva verksamhet i närmiljön. Sök till oss och gör skillnad på riktigt!

Ett jobb med plats för variation och engagemang

Välkommen till oss

Näldens skola är en F-6 skola mitt i Nälden, med cirka 180 elever. Det byggs just nu en helt ny skola i Nälden som beräknas vara klar hösten 2025. Det finns bra buss- och tågförbindelser mellan Nälden och exempelvis Östersund, Åre och Krokom.

Barn- och utbildningsförvaltningen, med ca 800 medarbetare och
20 rektorer, ansvarar för verksamheten i grundskola F-9, anpassad grundskola, fritidshem och förskola, barn- och elevhälsa samt kost och lokalvård. Var femte invånare är barn eller skolungdom yngre än 12 år. Vi har 16 grundskolor och 21 förskolor spridda över hela kommunen.

Sök jobbet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sista ansökningsdatum

En dag som lärare i fritidshem på Näldens skola

En dag som lärare i fritidshem på Näldens skola

Som lärare i fritidshem arbetar du i ett nära samarbete med kollegor och lärare, du är i ett sammanhang med stora möjligheter att själv planera och leda aktiviteter utifrån styrdokumenten. Närheten till naturen gör det till en självklar plats för lärande och utveckling.

Vi arbetar för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen. Näldens fritidshem har en förstelärare i fritidshem som leder det kollegiala utvecklingsarbetet.

En viktig del av uppdraget är att uppmärksamma utvecklingsbehov och driva utveckling av verksamheten mot uppställda mål och att bidra till skolans utveckling. Det finns stora möjligheter för dig att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer.

Din kompetens

Din kompetens

För tjänsten som lärare i fritidshem krävs att du är:
Legitimerad lärare i fritidshem.

Väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

Vi ser gärna att du även har följande kompetenser eller erfarenheter:

Erfarenhet av att leda och planera undervisning i fritidshem och att arbeta med lågaffektivt bemötande.

Du är flexibel och har ett inkluderande arbetssätt.

Du ser arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.

Empatisk förmåga att kunna förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt för att kunna lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.

Övrigt

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde 2024-08-14

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Sista ansökningsdag:

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.

Kommunen ingår i samiskt för­valtningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Jag är jätteförtjust i den här platsen, här känner jag att jag kan leva länge

Läs mer om berättelserna från våra 193 byar

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Hälsning från din blivande chef

Välkommen till verksamheter som lägger vikt på trivsel och arbetsglädje. Vi tycker om att utmanas och utvecklas tillsammans.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny