Ansökningstiden har gått ut

Lärare åk 1-3, Hissmo­skolan

Koncentrerade barn läser bok

Vill du arbeta för att alla elever ska få en möjlighet att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling, samt lära för livet? Vill du ha en huvudroll i en organisation som växer och utvecklas? Till Hissmoskolan i centrala Krokom behöver vi nu en lärare mot åk 1–3.

Ett jobb med plats för gemenskap, utveckling, engagemang, mod och växtkraft

Välkommen till oss

Hissmoskolan i Krokom är en F-3 skola med tillhörande fritidshem. Här har vi cirka 120 elever. Vi arbetar nära tillsammans för att skapa helhetslösningar för eleverna. Arbetet utgår från elevens möjlighet till utveckling och lärande under hela dagen och vi samarbetar, hela arbetslaget, för att alla skall trivas på skolan.

Sista ansökningsdatum

En dag som lärare på Hissmoskolan

En dag som lärare på Hissmo­skolan

Att undervisa och stimulera eleverna utifrån de kommunala och nationella målen är huvuduppgiften i arbetet. Att inspirera, motivera och väcka nyfikenhet hos eleverna att själva söka den kunskap de behöver är en annan viktig del i arbetet, liksom att stödja eleverna i deras personliga utveckling så att de fungerar socialt i samhället.

För att trivas i uppdraget ser du arbetslaget som en resurs och det är självklart för dig att på ett positivt sätt bidra till att lösa gemensamma uppgifter. Vi fäster stor vikt vid ditt intresse för att delta i utvecklingsarbete och din förmåga till samarbete.

Din kompetens

Din kompetens

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 1–3.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dem i det dagliga arbetet.

För tjänsten som lärare hos oss krävs också att du har en positiv framtoning och tycker det är utvecklande att vara ledare och lärare för våra elever.

Vi ser gärna att du även har följande kompetenser eller erfarenheter:

  • Erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande och pedagogiskt utvecklingsarbete.
  • Erfarenhet av att samverka med elevhälsan.
  • Van att samverka med kollegor och mellan arbetslag.
  • Empatisk förmåga, kan förstå elevernas behov och möta dem där de befinner sig samt lyssna, uppmuntra, stimulera och utmana dem att utvecklas vidare.
  • Glimten i ögat och en rejäl dos humor är också välkommet hos oss!

Övrigt

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde i augusti 2024 eller enligt överenskommelse.Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Sista ansökningsdag:

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokom – kommunen mitt i Jämtland

Krokoms kommuns gränser sträcker sig från Storsjöns stränder i söder, till de vidsträckta och vilda fjällen i norr och i öster tar det norrländska inlandets stora skogar vid. Här bor dryga 15 000 invånare, mitt i Jämtlands län, med närhet till goda kommunikationer till övriga Sverige. Här finns fantastiska möjligheter till ett rikt kultur- och friluftsliv. Hit flyttar människor och här vill man stanna, för här får själva livet ta plats.

Kommunen ingår i samiskt för­valtningsområde, vilket gör att vi arbetar för att stärka det samiska språket, att synliggöra kulturen och ge samerna inflytande.

Jag är jätteförtjust i den här platsen, här känner jag att jag kan leva länge

Läs mer om berättelserna från våra 193 byar

Berättelser från våra 193 byar

Vår värdegrund och din växtkraft

Vårt arbete ska genom­syras av våra värdeord

  • Välkomnande – Här är alla välkomna!
  • Modig – Vi har mod att anta utmaningar, vi tänker annorlunda och vi vågar fatta beslut.
  • Nära – Vi är tillgängliga och sätter dem vi är till för i första rummet.
  • Pålitlig – Vi är professionella, tänker långsiktigt och arbetar hållbart.

Vi gör plats för din växtkraft!

I vår kommun ska alla kunna vara med och påverka. Närheten och tryggheten människor emellan skapar förutsättningar för mod, idéer och glädje. Vår vision är att ge plats för växt­kraft – för företagare, familjer och för dig som medarbetare. Att jobba i Krokoms kommun innebär stora möjligheter att ut­vecklas. Vill du växa med oss?

Hälsning från din blivande chef

Hej jag ser fram emot att just du söker denna tjänst. Vi utvecklar mycket inom skolan och jag tror att du kan bidra med massor. Jag söker dig som har ett gott ledarskap och är en trevlig och kompetent kollega som kan samarbeta med alla. Jag hoppas du söker till oss för du är hjärtligt välkommen

/ Michael Bodell

Ansökan

Sista ansökningsdatum:

Meny